2777
2789
عنوان

تولده

27 بازدید | 3 پست

بچه ها تولده کسی که تولدشه زیاد کیک شیرینی دوست نداره مغازه داره اون سری شیرینی بردیم داد یکی از مشتری هاش ببره پس تصمیم گرفتیم کیک نگیریم بجاش پیتزا که دوست داره بگیریم روش شمع بذاریم حالا طرف حدودا 50 60 سالشه و اینه مرده کادو چی بگیرم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدررر خوووب😅

اگر آقای شوخ و روحیه ی شادی داره چیزای جدید براش بخرین،هدفون،ایرپاد یا...

اگر نه ،جدی و خشکه میتونین وسیله ی خونه برای خونش بگیرین اگه چیزیش خراب شده

میتونین پوشاک یا ساعت و...

اما خیلی خوب میشه اگه یه مسافرت یا یه بیرون رفتن مثلا کوهنوردی یا... هدیه ی تولدش باشه،احتمالا اگر با حوصله باشه خیلی خوشحال بشه

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️