2777
2789

4 تا بچه تو کوچمون هستن از همین الان بازی رقابتی رو شروع کردن هر کی ک اول شد اون سه نفر رو هم پول میزارن یه هدیه برا برنده میگیرن البته باید یه بزرگتر داوری کنه 

حالا بازیشون ب این رسید که باید نودل درست کنن هر کی زودتر خورد منم میترسم از هول اینکه نفر اول بشه تند تند بخوره بپره تو گلوش.. اولش قرار بود چیپس بخورن بعد اعتراض کردیم سفته و اینا چند تا غذا انتخاب کردن بعد حالا تصمیمشون رفت رو نودل پسرم پنج سال و نیمشه میترسم این بازی رو با بچها بکنه خفه شه دور از جون شما بودید میذاشتین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من نمیذاشتم

نظر شخصیمه این مسابقه های بخور بخور تاثیر منفی روی روان داره

مخصوصا بچه ها

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

شما انقد حساسی بنظرم کلا بازیه بچتو کنسل کن🙄

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من حتی اجازه نمیدم بچه ام نودل بخره چه برسه بخواد اینهمه بخورهیه چیز سر تا پا مضر

واقعا

🥲🥲😂 تفریحم نودل خوردنه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خیلی بچه است که. خودت اونجا باش اگه دیدی خدایی نکرده توی گلوش گیر کرد کمکش کن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بگم تا به حال نودل نخوردم باور میکنید؟🤦

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه پنج ساله کوچه نشین می‌کنی می‌ذاری تو مسابقه 

بنظرم بجای اینکه فکر پریدن غذا تو گلوش باشی فکر این باش بچه تو کوچه نفرستی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بهش گفتم شرکت نکن داره گریه میکنه مثل ابر بهار انگار من مردم 😑

دور از جون😂 

مسابقه ی کاردستی و خلاقیت و کتاب خونی و داستان گویی و ..خیلی بهتره .چیه آخه نودل خوری!!!

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️