2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان توروخدا بیاین

78 بازدید | 8 پست

من چندماهه جوش میزنم رو صورتم که قبلا اصلاا اینطور نبودم و صورتمم لک شده ،چندماه پیش رفتم سونو گفتن تنبلی خفیف داری منم پیگیر نشدم ،الانم با دو روز تاخیر پریود شدم ولی خیلی کمه من همیشع دفع لخته و خونریزی داشتم ولی اینبار فقط قطره ای خون دارم ،این یعنی تنبلی شدید شده ؟چه روزی از سیکل برم سونو برا تنبلی تخمدان؟

من دوماه کلا پریود نشدم 

رفتم دکتر آزمایش و سونو برام نوشت 

کیست نداشتم 

آمپول داد که پریود شم الانم دارم قرص هورمونی و ویتامین میخورم 

کلا تنبلی داشته باشی هر چند وقت یکبار اینجوری میشه 

زیاد هم ادم آمپول بزنه قرص بخوره دیواره رحم بیش از حد نازک میشه 

اگر دیدی هنوز پریودیات خون کم میاد برو دکتر ولی تاخیر کلا تا یک هفته عادیه برا همه

میشه برا خواسته مدنظرم ی صلوات مهمونم کنی❣️😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزیزم احتمالا تعداد کیست ها زیاد شده و هورمونات بیشتر از قبل بهم ریخته.

حتما قند مصنوعی رو از رژیم غذاییت حذف کن

فست فود نخور

پیاده روی کن روزانه

خوابتو تنظیم کن(یجوری که ۱۲ شب خواب باشی قبل ۸ صبح بیدار)

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

منم قبلن دکتر بهم گفته بود تنبلی دارم جدی نگرفتم دو سری ک قبل با مکافات پریود شدم مجبور شدم امپول پروژسترون بزنم الانم پریودم حجم خون ریزیم خیلی نسبت به قبل کم شده و درد بیشتری دارم باید سبک زندگیتو عوض کنی تحرک داشته باشی رژیم بگیری شیرینی و فست فود اینا رو حذف کنی ب موقع بخابع و بیدار بشی من فقط تونستم رژیم بگیرم فعلن 1 کیلو نیم کم کردم😑😂

منم قبلن دکتر بهم گفته بود تنبلی دارم جدی نگرفتم دو سری ک قبل با مکافات پریود شدم مجبور شدم امپول پر ...

من ۷۰ کیلوم

ورزشم تا قبل تابستون میرفتم تو گرما دوس ندارم