2777
2789

۵روزه بمن گف برو خونه بابات و خانوادم امدن منو بردن.یماه بود ت خونه یه کلمه هم حرف نمیزد دشمن شده بود بامنو بچم خیلی زجرم داده اخلاقاش خیلی گنده واقعا۷ساله بریدم

ت این ۵روز یه خبر از بچه نگرفته بچم امشب خیلی ناراحت بود میگف چرا بابا بهم زنگ نمیزنه چرا منو نمیخاد چرا بیرونمون کرد دیگه برنمیگردیم خونمون....از این سوالا .میگه دلم میخاد بابامو ببینم ۶سالشه😔😔😔حیوون هم بچشو انقد بی مهری نمیکنه که این مرد میکنه 

انقد حرمتای بینمون شکسته و احترامی نمونده فککنم ۲.۳ماه ازش خبر نشه تروخدا دعا کنید یه صلوات بفرسید یه سراغی از ما بگیره لطفا دعاکنید اینجا سخته برام😔😔

الهی بگردم. چقد این مردا سنگ دلن. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

مظلوم نباش یعنی چی میگه برو خونه بابات پامیشی میری با پلیس تماس میگرفتی بیاد صورتجلسه کنه بعد میرفتی شکایت میکردی و قانونی تکلیفت معلوم میشد. 

برا عمه بابام بیچاره پیر شد خونه برادرش موند شوهره سراغشو نگرفت تهشم برا گرفتن پاسپورت رفتن التماسش کردن توروخدا بیا طلاق بده بتونیم براش پاسپورت بگیریم ببریم زیارت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا این وحشی از خدا بیخبر میخوای دعا کنیم برگرده؟

خداروشکر کن از دستش خلاص شدی زودتر طلاقتو بگیر بره گم شه نر بی خاصیت

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

بره گم شه

مث شوهر حییون پارانویید من

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

امیدوارم مشکلت حل بشه

ولی وقتی انقدر خانوادت بد هستن که حاضری با وجود اخلاقای گند اون مرد بازم برگردی تو خونش اما خونه بابات نمونی، دیگه چرا بی احترامی میکنی؟! وقتی میخوای در هرصورت باهاش زندگی کنی خب هرچی گفت بگو چشم 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

این ادمی که تعریفشو کردی اگه برگردی بدتر میکنه پس فعلا بچتو سرگرم کن بگو بابا رفته سفر تا بیاد یه شرطی چیزی بزار برگرد اگه شرایط خونه بابات خوب نیست فعلا بساز تا خودش بیاد بعد برگرد دیگه هم قهر نکن ولی این دفعه خودت بر نگرد که بدتر میشه شرایط

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻