2777
2789
عنوان

دوستانی ک با جوانه گندم چاق شدن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 20 پست
۴۰😅

اوووو من ۴۸بودم وقتی گین اپ خوردم شدم ۶۵ بعد به مدت باز شدم ۵۰الانم دو ماه پیش جوانه گندم خوردم هفت کیلو آمدم بالا دو هفته میشه دیگ نمی‌خورم ولی میترسم لاغر شم از امروز باز میخورم 🥲

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوووو من ۴۸بودم وقتی گین اپ خوردم شدم ۶۵ بعد به مدت باز شدم ۵۰الانم دو ماه پیش جوانه گندم خوردم هفت ...

اره بخور 

من صورتم گرد شده خیلی اعتماد بنفسم رفته بالا اما چون قدم بلنده بازم وزنم کمه میخام اضافه کنم 

جوانه گندم از کجا گرفتی چجوری خوردی 

اره بخور من صورتم گرد شده خیلی اعتماد بنفسم رفته بالا اما چون قدم بلنده بازم وزنم کمه میخام اضافه کن ...

جوانه گندم قبلا از عطاری گرفته بودم خیلی مزه بدی داشت 

الان خودم تو خونه درست کردم خیلی خوشمزس 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

اهاا خب چجوری میخوری با اب یا یا غذا در روز چقدر میخوری

بعد غذا میریختم تو آب میخوردم