2777
2789

من دخترم ان شاءالله اواخر پاییز به دنیا میاد میخوام سیسمونی بخرم ولی تجربه اولمه بعد ما خونمون یه خوابه اس خودمونم تخت نداریم نمیخوام تخت و کمد بگیرم فقط میخوام وسایل ضروری برای خواب بگیرم برای فصل زمستون چه چیزایی به کار میاد 

یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت...

منک فقط واجبات گرفتم با بیست تومنم تموم کردم

ولی باور کن الان یادم نیست بااینک دوهفتس خریدم

اونجا لیسا دادن دستم

منم واجبات گفتم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه گهواره تاشو حتما بخر لباس بيشتر لباس مانتويي بخر برا پونزن راحتري زير دكمه ايي يا بادي حتما بخر خ ...

عزیزم قنداق سویسی به کار میاد به نظرت؟ بعدقنداق فرنگی از این ساده ها بگیرن یا از اینا که خز دارن و عروسکی هستن

منک فقط واجبات گرفتم با بیست تومنم تموم کردمولی باور کن الان یادم نیست بااینک دوهفتس خریدماونجا لیسا ...

بچه شما به سلامتی کی دنیا میاد

اگه کمدتون بزرگ نیس و کمد دیواری ندارید کمد رو حتما بگیر که وسایل بچه رو راحت جا کنی توش...

لباس بگیر در حد چند دست(زیاد نگیر،به مرور وقتی بزرگ بشه واسش میگیری)پسر من دی ماه به دنیا اومد من اصلا لباس گرم و...واسش نگرفتم میپیچیدمش تو پتو...برا سال بعد واسش لباس گرم گرفتم

وسایل اسباب بازی زیاد نگیر(چون بچه ها بیشتر تمایل دارن با وسایل خونه بازی کنن تا اسباب بازی)

روروئک میگن برا مفاصل بچه خوب نیس من نگرفتم

سرویس وان حموم هم نگیر اگه مستاجری فقط جا میگیره

گهواره حتما بخر؛کالسکه حتما بخر...سرویس حوله نخر(بجاش ،یه حوله بخری کافیه)کفش و...هم فعلا نخر یکی برا دل خودت بخر به مرور که بزرگ میشه واسش میخری

پستونک و شیشه شیر و ...هم بخر

نه بي استفادس من سر هيچ كدومشون استفاده نشداما كرير رو خيلي استفاده كردم

من چون از خانواده ام دورم و خانواده همسرمم خیلی نزدیکن زیاد بیرون نمیریم مخصوصا زمستون که خیلی سرد میشه به نظرت کریر به کارم میاد چون جایی هم بخوایم بریم با ماشین میریم

اگه کمدتون بزرگ نیس و کمد دیواری ندارید کمد رو حتما بگیر که وسایل بچه رو راحت جا کنی توش...لباس بگیر ...

کمد دیواری داریم ولی قسمت لباساش بزرگ نیس یه دراور اضافه بزرگ هم داریم میخوام به جای کمد دراور کوچیک بگیرم که هم لباساش جا بشن هم کمدارو هم دیدم جای لباس زیاد ندارن فقط دوتا کشو یه ویترین و یه میله برای آویزون کردن لباسا که به نظرم زیاد کاربردی نیس و فقط گرونه 

حتما قنداق سويسي حتما بخر قنداق فرنگين چون زمستونه خز دارا رو بخر

بعد قنداق فرنگی شما پادار خریدین یا اونا که جا پا ندارن و یه سره اس