2777
2789

بعد خوردن غذای پرچرب و چای زیاد تپش قلب میگیرم مخصوصا بعد نهار نه همیشه خیلی کم پیش میاد ضربان قلبم مث لگد یک ثانیه میکوبه قفسه سینه ام بعد ادامه تپش قلب قرص پروپرانول میخورم اروم میشه .. صبح و شب یکی میخورم قرص رو همیشه .

چخبره دکتر گفته یا سر خود میخوری روزی دو تاا

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالأ از عوارض پرو پرانول که بلندمدت خورده باشی هست .سرچ کن

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

قبلا دکتر داده میخورم صبح و‌شب بکی قرص پروپرانول ده

منم اینجوری میشم هرزگاهی یک ثانیه و تمام قرصو زیاد نخور

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

منم اینجوری میشم هرزگاهی یک ثانیه و تمام قرصو زیاد نخور

از یک اقا پرسیدم پرستار گف  psvt داری  سرچ کردم دیدم اریتمی راه درمانش با دارو نشی ابلیطن قلب رگ بسوزونن از دیروز دارم گریه میکنم 

تو‌مثل من لگد میزنه محکم میزنه قغسه سینه یعنی تپش قلب بعد یهویی لگد میزنه بعد ادامه تپش قلب قرص میخورم اروم میشه تپش قلب مطکل ندارم لگد میزنه یک ثانیه وسطاش میترسم کوبنده گاهی لگد تند گاهی متوسط چکار کنیم خیلی میترسم 😭

از یک اقا پرسیدم پرستار گف psvt داری سرچ کردم دیدم اریتمی راه درمانش با دارو نشی ابلیطن قلب رگ بسو ...

ترس چیییی دختررر‌ من تازه اکو قلب دادم هیچی نبود نترس

ترس چیییی دختررر‌ من تازه اکو قلب دادم هیچی نبود نترس

گفتن با هولنر ۲۴ساعته مشخص میشه ک اریتمی داری یا نه 

الان شما هم مث من لگد میزنه مثل طبل محکم بزنه دیواره قفسه سینه در حد یک ثانیه و‌بعد ادامه تپش  تو‌هم‌مث منی ب دکترت گفتی همه ی اینایی ک‌من دارم نگفت چیه ؟؟ تروخدا از استرس دارم میمیرم 

ضربان نامتظم یا شربان یریع قلب یهویی شروع بشه یهویی اروم‌ بشه میگن اریتمی

متخصص قلب برو بگو برات اکو بنویسه 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏