2777
2789

دوستان  کسی واسه برگردوندن پریودی تو سن ۴۸ سالگی از طب سنتی مطبوخ پاکسازی رحم گرفته ؟ ایا جواب میده ؟ من اصلا نمیتونم باور کنم یایسه شم .😥.لطفا اگه میدونید بگید من شیراز هستم از عطاری دارچین شهرک گلستان دارو گرفتم اگه کسی هم از اونجا داروی پیشگیری از یائسگی گرفته لطفا به من جواب بده .. ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش متخصص داروی گیاهی شاید شرایط رو الان بدتر کنه یه سر برو پیش مریم خادم متخصص زنان

هورمون تراپی عوارض خودش رو داره 

بخصوص روسی سلول‌های سینه 

و اگر سابقه سرطان سینه و تخمدان در چند نسل باشه

چیه یائسگی ترس داره ؟ 🤔

هنوز نرسیدم بهش

یکی از اتفاقات قشنگ برام همین پریود شدنه

یه جورایی حس جوانی و تازگی و زنانگی دارم باهاش

به این خاطر اصلن دوست ندارم یائسه شم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

عزیزم به هیچ عنوان داروی گیاهی پر هورمون مثل رازیانه تو این زمان استفده نکن به خدا خیلی خطرناکه من رشتم داروسازیه عزیز 

۴۸ سالگی سن معقولیه برای پریود 

بزار روند طبعیشوبره 

۴۸ سالگی که زود نیست واسه یائسه شدن

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

۳۵ سالمههر دو هفته پریود میشمآرزومه یائسه بشم از شر پریود راحت شمیائسه شدن اونقدر ها هم بد نیست دیگه ...

منم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیزم به هیچ عنوان داروی گیاهی پر هورمون مثل رازیانه تو این زمان استفده نکن به خدا خیلی خطرناکه من ر ...

رازیانه داخلش نیست ...ترکیباتش گل گاوزبان -بومادران -ناخنک-نیلوفر-تخم کرفس -شوید-انیسون-سیاهدانه-کاهو-