2777
2789
عنوان

دیشب فقط یکم موند سکته کنم از دست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 36 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش سوهر منم مست میکرد اما پارانویید نبود

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

اونا نفهمیدن من قشنگ‌فهمیدم

مطمعن باش ننشم فهمیده ب رو خودش نیورده من ی بار مادرشوهرم اینارو دعوت کرده بودم شام خونمون شوهرم اومد مست مست بود وای میومد آشپزخونه منو بوس میکرد دست ب با س نم میزد هی میگفتم برو اونور نمیرفت همش انگلک میکرد 😂از آخر جلو ننه باباش بالا آورد🤣🤣🤣🤣🤣

تقصیر ما متاهلاست ک الان همه مجردن میترسن از ازدواج😂😂فک کنم بیشتر تقصیر نی نی سایته 🤣

نه تقصیر شما نیست عزیزم میدونی بیشتر تقصیر خانواده هاست یا همش دخالت میکنن یا کرم میریزن یا مادرشوهره بده یا مادر دختره 

من دوستم با وام ازدواج خودشو شوهرش رو هم گذاشتن فکر کنم ۳۰۰ یا ۲۰۰ کم داشتن مادر دختره گفت من طلاهامو میفروشم برید رو پولتون بزارید خونه بخرین دختره خوشحال اصلا رفت خونه که خرید مادرش رفت همه جا جار زد اره اینا طلاهای منو فروختن من هیچق ندارم این خونه باید به اسم من بشه شوهر دختره دید نمیشه فکرکنم خونه رو یجور تقسیم کرد فکر کنم ۷ دنگ اگ اشتباه نکنم ی دونگش به اسم مادره دختره بقیش بین خودشو زنش تقسیم کرد 

میگم حالا مادر من بود از خوشحالی بال درمیاورد من تاحالا ندیده بودم مادر دختره مثلا بخواد بد بشه 

نه تقصیر شما نیست عزیزم میدونی بیشتر تقصیر خانواده هاست یا همش دخالت میکنن یا کرم میریزن یا مادرشوهر ...

اره بابا از این موضوعات خیلی زیاده اتفاقا آنقدر دخالت مادرزن زیاده ک حد نداره