2777
2789
عنوان

💙💙💙

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 22 پست
قربانت دیگ می‌گذرونم مجبور میشم خیلی سایت نیام فعال نباشم کمتر ب چوخ برم

عزیزمی بیا پیش خودم جایی نرو دیگ.. 

نمه رفیق نیستن عزیزم. .. 

جات خالی میشه ول کن بقیع رو.. خودم هواتو دارم 😘😘

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

عزیزمی بیا پیش خودم جایی نرو دیگ.. نمه رفیق نیستن عزیزم. .. جات خالی میشه ول کن بقیع رو.. خودم هواتو ...

قربونتت عزیزم ممرسی ممنون فدای محبتت بشم من

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قربونتت عزیزم ممرسی ممنون فدای محبتت بشم من

خدا نکنه بمون و جایی نرو فقط 

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

خدا نکنه بمون و جایی نرو فقط

هستم هستم جای نمیرم 

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

هستم هستم جای نمیرم

عزیز منی 

عزیز منی

من برم شوهرم خونست فعلا خانومی ،❤️🙌

من برم شوهرم خونست فعلا خانومی ،❤️🙌

قربونت برو. فداتشم... مراقب خودت باش عزیزمی😍😍

قربونت برو. فداتشم... مراقب خودت باش عزیزمی😍😍

ممنون همچنین خانم خانوما ،🙏🌹🙌