2777
2789
عنوان

مادرش گم شده لطفا بیایید خیلی مهم

170 بازدید | 10 پست

یکی از فامیل مادرش آلزایمر داشت 17 روز پیش ساعت 5  از خونه می‌ره بیرون کسی متوجه نمیشه موقعی پسرشو عروس  میان خونه میبینه نیستش 1 روز دنبالش میگردن پیدا نمیشه  به آگاهی همه جا خبر میدن بعد 17 روز پیدا نشده همه جا رفتن دنبالش سرد خونه بیمارستان پزشک قانونی

هیچی ازش نیست فقط 8 تا فیلم که از در خونه تا 2 کوچه یا 3 کوچه با دوربین های همسایه ها دیدیم پلیس فیلم هارو گرفته گذاشته تو پرونده اگر پیدا نشه چی میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم کسایی که آلزایمر دارند گذشته رو فراموش نمیکنن باید برن سمت خونه قدیمی شون و با حاهابکه قدیم‌ها اکثرا رفت و آمد داشتن  حوالی رو‌بگردن

ولی مقصر  خانواده شون هم هست که با وجودی که میدونستن مراقبت نکردن

وای خدا لرز اومد تو بدنم

یه پیرزن ۷۰ساله نشسته بود تو سواری مسافرکش...یه پسره هم میشینه کنارش...بهش دس درازی میکنه...نگو اینو راننده باهم هستن...میگه من سنی ازم گذشته و بیخیال من بشین..بهش میگن تو از ماده خر بهتری...میخان بدزدنش ببرنش......خودشو از ماشین پرت میکنه بیرون...لگنش شکست و دست وپاهاش...بعد۲ماه فوت کرد...طرفا رو گرفتن