2777
2789
عنوان

کیا اهل پادکست ن

74 بازدید | 10 پست

دوست دارم گوش بدم 

ولی نمیتونم 

خسته میشم حوصله م سر می‌ره 

اولش فقط حواسم هست بقیه ش دیگه رشته کلام از دستم در می‌ره 

پیشنهادی دارین

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیداریم قوی تره میخونم بهتره برام اصلا حوصله پادکست گوش دادن ندارم بجاش اهنگ گوش میدم کتابم میخوتم

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

منم دیداریم قوی تره میخونم بهتره برام اصلا حوصله پادکست گوش دادن ندارم بجاش اهنگ گوش میدم کتابم میخو ...

دقیقا نایت پنج دقیقه بتونم گوش کنم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

تو خونه باشم نمیتونم، گاهی داخل ماشین به جای موزیک گوش دادن استفاده میکنم خیلی خوبه!! البته به متن و گوینده هم خیلی بستگی داره...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

من روزی ۲ ساعت پادکست گوش میدم.وقتی ظرف میشورم، جارو میکنم، گردگیری میکنم، رانندگی میکنم،آشپزی میکنم...هیچ وقت نمیشینم روی صندلی پادکست گوش بدم.اگه بیکار باشم حوصله منم سر میره

تایم کوتاه گوش بده اونایی ک نهایتا ده دیقه انکم کم عادی میشه براتمثلا ی پادکستی بود تمرین مدیریت زما ...

اره اون خوبه ولی من هر چی میبینم بیست دقیقه تی

من روزی ۲ ساعت پادکست گوش میدم.وقتی ظرف میشورم، جارو میکنم، گردگیری میکنم، رانندگی میکنم،آشپزی میکنم ...

خب منم همینم 

ولی وبعد چند دقیقه کلا ذهنم خودش درگیر میشه با فکر های دیگه

خب منم همینم ولی وبعد چند دقیقه کلا ذهنم خودش درگیر میشه با فکر های دیگه

منم مثل شمام

ببین مثلا وقتی فکرت میره سعی کن دوباره برش گردونی

و میتونی پادکست رو هم بیاری از یه کم قبل تر و دوباره گوش بدی

در کل به نظرم تکرار و چند بار گوش دادن پادکست خوبه

یادت باشه کار ذهن تولید فکر هست، طبیعیه که فکرهای دیگه بیاد..... ولی هر بار آگاهانه برش می گردونی

برای من بیشتر موقع پیاده روی خوبه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊