2777
2789

خواهرم زن یه آقای شد که قبلا همسرش فوت کرده دختره اصلن از خواهرم خوشش نمیاد هر کاری میکنه که خواهرم طلاق بگیره چون خواهرم قبلا طلاق گرفته و جامعه که توش زندگی می کنیم سنتی طلاق باعث میشه دیگران خیلی برا آدم حرف در بیارن و اذیتت کنن دختره یه خاله که دستش توی دعاس حداقل ماهی دوبار دعا میگیره اگر هم باطل نکنی کار خواهرم و شوهرش به دعا و حتی طلاق میکشه از بس خرج باطل کردم خسته شدم هر وقت میگم به من ربط نداره خواهرم بل شوهرش قهر میکنه میاد خونه بابام شوهرش خیلی روش تاثیر میزاره و خواهرم اذیت میکنه با اینکه خواهرم به دختره خوب میرسه  از همه لحاظ بازم دوستش نداره و هی به خاله ش میگه دعا بزن که طلاقش بده این که خاله دعا میزنه که طلاقش بده رو یه دعا نویس گفت منم خسته شدم الان دوسال از زندگیش میگذره بچه ی هم نداره چون دختره راضی نیست تصمیم گرفتم بزارم خواهرم طلاق بگیره چون خیلی هزینه ش بالاس منم دیگه پولی ندارم خدا هم سکوت کرده کاری نمیکنه جوابشون خداوند بده شاید دست از کارهاشون بردارن( لطفا نگید دروغ و‌... چون تا این مشکل برات پیش نیاد منو درک نمی کنید

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر میدی برای باطلی؟

جدیدا شده ۵ تا فکر هر ماه اینقدر یا بیشتر باید بدم نمیدم این خاله این دعا نویس از کجا میاره که هی میزنه و پولی نمیده یا کم میده

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

آره آخرش طلاقه پولاتو هدر نده

خیلی دلم میسوزه خواهرم خیلی برا دختره خوبی میکنه اما دختره نمک نشناسه

۵ میلیون؟ 😵

اره قبلن کمتر بود الان شده اینقدر

وقتی داشت زن مرده میشد ب رضایت بچه ش اهمیت ندادالانم‌اهمیت نده و زندگی کنه

مگه خواهرم میدونست بچه اش راضی نیست با دعا باعث دعواشون میشه

خب طلاق بگیره هزینه ش کمتره

مردم با حرفهاشون اذیت میکنن