2777
2789
عنوان

ازدواج نوجوانی

124 بازدید | 5 پست

چند وقت پیش خبری دیدم درباره مادربزرگ دهه ۷۰ که خیلی زود ازدواج کرده بود، ولی صحتش محل تردید بود. با این حال، در اکسپلورر اینستاگرام نمونه واقعی دیگری پیدا کردم:

خانمی متولد ۱۳۷۲ که همسرش متولد ۱۳۶۵ است. این زوج اکنون ۴ فرزند و یک نوه دارند.

بر اساس گفته‌های خود این خانم در هایلایت‌ها، او در ۱۳ سالگی ازدواج کرده و دخترش نیز در ۱۴ سالگی ازدواج کرده و در ۱۶ سالگی صاحب فرزند شده.

برخی معتقدند که این کار «کودک‌همسری» است و باعث می‌شود نوجوان فرصت تجربه دوران کودکی و نوجوانی را از دست بدهد، در حالی که در این سن بسیاری از هم‌سن‌وسال‌ها مشغول تحصیل، سرگرمی یا علایق شخصی هستند. از طرفی، عده‌ای این سبک زندگی را انتخاب شخصی می‌دانند و معتقدند اگر خانواده حمایت‌گر باشد، می‌تواند موفق باشد

1. از دیدگاه روانشناسی و جامعه‌شناسی، شما این نوع سبک زندگی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

2. آیا خودتان موافقید دخترتان زیر ۱۸ سال ازدواج کند؟ چرا یا چرا نه؟

اون مرد پدوفیله که با دختر زیر ۱۸ سال ازدواج میکنه 

نگین وقتی با خواست خود بچش بوده پدوفیل نیست 

چون بچه ۱۳ ساله درکی نداره از زندگی ....

اسمم؛ ناز🫠👑🧚🏻‍♀>🪷🌱.🎭ꜰᴜᴛᴜʀᴇ ꜱᴜᴘᴇʀꜱᴛᴀʀمسلط به چهارزبان🩰🍓🎀>🇧🇷🦋☀️ᴀ ɢɪʀʟ ᴡɪᴛʜ ʙɪɢ ɢᴏᴀʟꜱ           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا مرده پدوفیل هس 

من با ازدواج زیر 22 هم مخالفم 

البته من از این جور ادمها زیاد دیدم یه خانمی رو میشناسم 30 سالشه و دخترش 15 که دخترش ازدواج کرده بود و کلی هم خوشحال بود که یه سال دو سال دیگه نوه دار میشه😑

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

نه

حتی موافق نیستم دخترم ۱۸ سالگی ازدواج کنه چه برسه زیر ۱۸

اون موقع تو اوج هیجان هستن اصلا منطقی تصمیم نمیگیرن همچنین زندگیشون رو نمیتونن با سیاست مدیریت کنن

علاوه بر اون زمان درس خوندنشونه

به نظرم از ۲۰ سالگی به بعد خوبه که البته اونم بستگی به شرایط و اخلاقیات اون شخص داره

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن