2777
2789
عنوان

چیکار کنم

92 بازدید | 8 پست

میگن ناشکری نکن

بخدا ناشکری نیس قربون خدا برم میدونه که ناشکر نیستم فقط یه درددله 

زندگیم سخت شده

یروزی آرزو داشتم یه خانواده داشته باشم برا خودم یه خونه ی گرم و صمیمی 

خدا بهم همسر داد ولی یه مرد خشک و بی احساس

دو تا بچه داد دسته ی گل ولی دخترم یجور چالشهایی داره پسرمم که از غصه ش‌آب شدم بیش فعالی و حرف نزدن و عدم تمرکز....

از خانواده ی خودم همیشه محروم بودم پدر و مادر و خواهر برادری که هستن ولی در عین حال اصلا نیستن....

من موندم زیر فشار زندگی! نمیدونم به خونه برسم به پخت و پز به بچه ها به کدوم؟ به خودم که هیچ نمیرسم

تازه این وسط یه کار خونگی میخوام بکنم برا این  بی پولی لعنتی....

خدایا خودت هوامو داشته باش💔

همه ی کار هارو باهم پیش نبر عزیزم

من هنوز ازدواج نکردم ولی وقتی نامزدم مثلا خشک و عصبی میشه سر به سرش نمیزارم باهاش دعوا نمیکنم

شماهم با همسرتون کم کم صحبت کنید سعی کنید خودتون تکی از مشاور مشورت بگیرید

برای بچه هاهم استرس داشتن و اینجوری عادیه

برادر منم بیش فعالی داشت با بازی و مشغول کردن ذهنش و درس و کلاس نقاشی و … درست شد

البته بچه ها نیاز دارن ی کاری انجام بدن که تخلیه انژی بشن

ی کلاس ثبت نامش کنین 

همه ی کار هارو باهم پیش نبر عزیزممن هنوز ازدواج نکردم ولی وقتی نامزدم مثلا خشک و عصبی میشه سر به سرش ...

من انجام ندم دیگه هیچکسی نیس

یروز خونه رو جمع نکنم ویرانه میشه غذا نپزم بچه ها اذیت میشن 

همسرمم بی مسئولیته شدید اصلا براش مهم نیس بچه ها

من مجبورم 

لااقل به فکر بچه هام باشم

و....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من انجام ندم دیگه هیچکسی نیسیروز خونه رو جمع نکنم ویرانه میشه غذا نپزم بچه ها اذیت میشن همسرمم بی مس ...

منظورم این نبود کارهاتون رو انجام ندین

منظورم نوبت به نوبت و دونه دونه بود

من بابام همینجوری بود کاری انجام نمیداد یا مثلا ی کاری انجام میداد دیگه هیچ کاری نمیکرد

ولی با صحبت حل شد و بهتر شده

عزیز دلم به خودت سخت نگیر 

خدابزرگه ،شما الان داری آرزوی دیروزت زندگی میکنی پس یه آرزوی قشنگ هم برای فردا بکن 

تا حدود زیادی شرایطت رو داشتم

انشاءا... خیره ،بذار بهت بگم تا اینجا درست اومدی یکم دیگه بری جلو میرسی به راهت 

خسته شدی میفهمم برای همین میگم سخت نگیر و سعی کن کنارش یکمم استراحت کنی و فکرت رو باز کنی 

منظورم این نبود کارهاتون رو انجام ندینمنظورم نوبت به نوبت و دونه دونه بودمن بابام همینجوری بود کاری ...

مشکل من با صحبت حل نمیشه متاسفانه

همسر من بشدت تنبل خودخواه و بی مسئولیت هستن و این تا خودش نخواد حل نمیشه

عزیز دلم به خودت سخت نگیر خدابزرگه ،شما الان داری آرزوی دیروزت زندگی میکنی پس یه آرزوی قشنگ هم برای ...

تنها جایی که میام و حرفامو میزنم همینجاس

ممنون از درک و فهمت عزیزم

اره اتفاقا دیشب بچه ها که خوابیدن نگاشون کردم و با خودم گفتم آرزوم داشتن شما بود....

خدا کمکم کنه از پس بزرگ کردنشون بربیام

تنها جایی که میام و حرفامو میزنم همینجاسممنون از درک و فهمت عزیزماره اتفاقا دیشب بچه ها که خوابیدن ن ...

مطمئنم شمایی که تا الان یه تنه این زندگی رو جمع کردی آدم قوی تری هستی .خدا حفظت کنه برای عزیزانت