2777
2789
عنوان

شوهرم‌چون‌قهریم‌‌پول‌نون‌نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 42 پست
ولی میگن زن وشوهر تحت هر شرایطی جاشونو جدا نکنن.الان بره خیانت کنه مقصرش خودتی

دقیقا

تازه میگن باید غذا رو هم با هم سر یه سفره بخورن

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم حتی‌شده کم پول نون‌دارم، چون‌وظیفه‌ی‌ اونه بایدبده

وطیفه همسرتونه که بخره

ولی شما سعی کن بعد آشتی کردن عاذتش بدی

ما خودمون اینجوری هستیم که سرماه حقوق میاد دستمون 10 تومن میزنیم یه کارت جدا برای خرید خونه کارت امثرا دست شوهرمه چون من خیلی کم پیش میاذ خرید کنم اگه خرید کردم پولشو از اون کارت میزنم به کارت خودم

مقداری هم پول میزنه شوهرم به کارت من

اینجوری دیگه لازم نیست هربار بابت نون و.. ازش پول بخوای 

دلیلش‌یکی دوتا نیست‌کهباید مهر ومحبت باشه تا.....۲ماهی‌هست‌جام‌رو‌جدا‌کردمدیگه نه‌اون‌پیشقدم‌شد نه م ...

عزیزم مردا انقدرم اینجوری نیستن

وقتی به این حد میرسید مرد اینجوری میشه که بایذ رابطه ای باهش که مهر و محبت هم داشته باشیم

جات رو جدا نکن سعی کن یجوری بهم نزدیک بشید

وطیفه همسرتونه که بخرهولی شما سعی کن بعد آشتی کردن عاذتش بدیما خودمون اینجوری هستیم که سرماه حقوق می ...

این‌اصلا یه‌شخصیتی‌داره به‌مال‌دنیا اصلا‌اهمیت‌نمیده

ولی‌به‌من‌که میرسه اصلا پول نمیده

[QUOTE=391586863]آقای @elahe223 چرا درخواست‌دادیدادی؟ میخوای‌پول‌نون‌بدی خاک‌توسرت[/QUOTE

🤣🤣🤣

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

همین حرفی ک میزنه یعنی میخواد بگه من دلم رابطه میخواد چرا جدا میخوابی و لجبازی میکنی ...

عزیزم زندگی خیلی کوتاهه ، خیلی زود تموم میشه حیف اعصاب و زندگی خودته ک خراب بشه، حداقل برید مشاوره تا مشکلاتتون را ریشه ای درمان کنید ...این کاری ک شما میکنید ب ظاهر ارامش برات اورده ولی داره از درون داغونت میکنه ، چند وقته دیگه دوتاتون شبیه بمب منفجر میشید ، راهش نیست ...

حالا تو این دو ماه که قهرین به کدوم وظیفتون عمل کردین که می گی نون وظیفشه باید بده. یا قهر نکن یا دیگه قهر کردی پول نخواه معلومه اون از پول به عنوان اهرم فشار استفاده می کنه. 

ازش‌متنفرم، نمیتونم

الان شما یه جور انکار طلاق گرفتین

همینکه همسرت میگه بخاطر این مورد پل نمیدم یعنی پیش قدم شده

چه مشکلاتی با هم داشتین ؟؟؟   از اولش این مشکلات بود و میدونستی یا بعدا مشکل ایجاد شد؟؟؟

قصد طلاق داری؟؟/

یا اصلاح زندگی؟؟؟ اصلاح هم یا باید با هم حرف بزنین و حلش کنین یا برین مشاوره

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

حالا تو این دو ماه که قهرین به کدوم وظیفتون عمل کردین که می گی نون وظیفشه باید بده. یا قهر نکن یا دی ...

همه‌ی کارها رو کردم فقط پیشش‌نخوابیدم

میدونم اشتباها ولی نمیدونم‌چرا کار به اینجا کشید

نه اون رغبت‌داره نه من