2777
2789

من و رفیقم ۱۳ ساله باهم دوستیم تقریبا میشه گفت روز و شبمون باهم گذشت. من انقد باهاش راحت بودم حرفهایی که پیش خودم روم نمیشد بگم پیش اون میگفتم کل زندگیمو می‌دونه از حفظه هیچ راز ناگفته ای ندارم. همیشه حسود بود ولی من می‌خواستم خودمو گول بزنم همه چی خوب بود تا اینکه پدرش مرد خیلی افسرده شد منم سعی کردم هر لحظه کنارش باشم خیلی کنارش بودم ولی اون روز به روز بی ادب تر بداخلاق تر شد حتی هر روز مثال میزد می‌گفت اگه بابای خودت میمرد چیکار میکردی 

حتی توی جمع گفت مادرشوهرش بهش گفت زشته سحر این چه حرفیه میزنی و..آخرین بحثامون هم سر این بود که روز و شب با گوشی حرف میزنه حتی تا صبح با فامیلاش گفتم مغزت خراب میشه اومد هزارتا تنا داد زخم زبون زد تموم دردودل هایی که چندسال پیشش کرده بودم و به روم آورد فقط واسه اینکه من گفتم مغزت خراب میشه منظورم بد متوجه شد فکر کرد بهش توهین کردم در صورتیکه من منظورم جسمش بود که ضعیف میشه و روحش اسیب دیده‌..من از روی دلسوزی بهش گفتم ولی اون شست منو پهن کرد بعدم دیگه به توضیحات من و به حرفهام گوش نداد.. خیلی دلمو شکوند من گفتم عزاداره روحیش خرابه.هی اصرار میکردم که باهام قهر نکنه آشتی باشه با اینکه کاری نکرده بودم خلاصه کلی بهم توهین کرد گفت برو دیگه پیام نده چقد سمجی بهم گفت دین دارم دینم میگیرت ولم کن

منم گفتم دین من تورو میگیره که خوبیامو نمی‌بینی آنقدر اذیتم می‌کنی قدرمو نمیدونی....

حرف زدن باهاش فایده ندارد نمی‌خواد بفهمه.بنظرتون شمارشو حذف کنم؟ یا ممکنه دوباره پیام بده؟

چیکار کنم؟.تموم تمرکز زندگیم رو گرفته 

تو جای من بودی چیکار میکردی؟

کاربر قدیمی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ب کل از زندگیت حذفش کن همچین ادمایی هیچوقت شعور و شخصیت احترام رفاقت سالیان سالم ک باشه رو حفظ نمیکنن و یه روززززی خود واقعیشونو نشون میدن و بیخیال بالا مگه بیکاری تمرکزت بذاری واسع اینجور ادما ک روح و روان خودتم بهم بریزع. ب فکر خودت و زندگیت باش

من مثل تو با دوستی که نمک نشناس و حسود بود سازش کردم آخرش شدم افسرده و روح روانم بهم ریخت 

کاش تنهایی و ترجیح میدادم به رفاقت با همچین آدمایی 

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲
بنظرم ب کل از زندگیت حذفش کن همچین ادمایی هیچوقت شعور و شخصیت احترام رفاقت سالیان سالم ک باشه رو حفظ ...

عزیزم بنظرت درست ترین کار چیه؟

اون با اینکه بهش گفتم اگه نمیخوای در ارتباط باشیم شمارمو پاک کن شمارمو پاک نکرد

خیلی هم بیخیال آف شد خوابید اونوقت من تا الان بیدارم مثل احمقا نشستم حرص میخورم

بنظرت شمارشو پاک کنم یا بی تفاوت باشم جز مخاطبان باشه؟

یا کلا بلاکش کنم.

کاربر قدیمی هستم