2777
2789
عنوان

یه سوال بپرسم تورو خدا بعدش گزارش بزنید پاک بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 58 پست
خداصبربده گلم ولی من واقعاحاجت گرفتم قبل حاجتم توبه کردم ک ازهیچکی جزخداکمک نخوام

یه حاجت دارم هفته بعد پنجشنبه مشخص میشه دعا کن خدا اونو بده به خدا دیگه حتی به این چیزا فکرم نمیکنم توبه میکنم 

یه حاجت دارم هفته بعد پنجشنبه مشخص میشه دعا کن خدا اونو بده به خدا دیگه حتی به این چیزا فکرم نمیکنم ...

ان شاءالله ک خیلی زودمیده گلم تا شنبه پریودم‌ یان تونمازشب اسمتومیگرفتم

نخواستین بشه دیدین شد   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیتیشن یه چیز چرته که جدیدا مد شده خرافات پرستی مدرن دم به دقیقه تو این.س.تا این چرت و پرتا را میکن از این راه کلی پول به جیب می زنن ویو میلیونی میگیرن کسی از این کارا حاجت نمیگیره 

مدیتیشن نکنین خیلیا نمی‌دونن ولی باعث جذب  موجودات غیر ارگانیک میشه.

اگر مشکلی داری با خانوادت یا همسرت حتی با خودت بشینین حرف بزنیم حلش کنین تا به خیال. راحت و آرامش برسین

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
نمازمو خوندم چله امو هم خوندم این برا دیدن کودک درونه چه ربطی داره

شما رو نمیدونم گلم چند سال پیش تو همین سایت یه نفر تو خصوصی به همسایه ما گفته بود 40 شب مدیتیشن کنه و خاک عود و با هم بزاره و یه اسم هایی و گفته بود تکرار کنه فکر کنم وسط های انجام چله بود خواب های بد میدید همش استرس داشت می‌ترسید خلاصه آخرش نفهمیدم جریان چی بود ولي خودش میگفت تا قطع کردم اکی شد 

ولی من تو اون ایام که دیدمش خیلی عصبی و نگران بنظر می‌رسید 

کاربری دسته منو خواهرمه