2777
2789
شهر کوچیکم دکتر خوب نداره

سرچ کن دکتر ماهر پیدا کن  ببرش شهرهای اطراف  . من خودم همین‌کارو میکنم بهترین دکتر تو سطح استانمون میگردم پیدا میکنم شده چندتا دکتر عوض میکنم تا به دکتر با تجربه برسم 

شهر کوچیکم دکتر خوب نداره

شهر جای دیگه ببر نزدیکتون دکتر خوب پیدا کن بپرس از مامان همسنای بچه ت معمولا هستن کسایی که شرایط تو رو دارنو یه راه حلی پیدا میکنن اگه آدمای حسودی نباشن کمک میکنن

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکتر غدد بردمش ولی هیچی نداد از اینا فقط گفت همون امپول رشده رو هر وقت خواستی بیا یه دوره براش بز ...

دکترشو عوض کن 

مکمل بدی درست میشه 

سوماتروپین مال موارد خاصه که خیلی کوتاهم عوارض داره خیلی

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
تغذیش خوبه بی فایده منظورم اینه وقتی هم کع میدادم باز رشدش کم بود مثلا سه ماه هیچی رشد نمیکنه بعد دو ...

پس حتما دکتر خوب پیدا کن رشد اینمدلی خوب نیس باید آهسته و پیوسته باشه  نگران نباش انقد مکمل هست مناسب فرزند فقط کافیه یه دکتر خوب پیدا کنی 

شهر جای دیگه ببر نزدیکتون دکتر خوب پیدا کن بپرس از مامان همسنای بچه ت معمولا هستن کسایی که شرایط تو ...

دور وریام فقط بلدن نیش کنایه بزنن اینجام یه ساله دنبال راه حلم خیلی راها هم رفتم 

دور وریام فقط بلدن نیش کنایه بزنن اینجام یه ساله دنبال راه حلم خیلی راها هم رفتم

ببین واقعا برای این مسئله فقط یه راه هست دکتر خوب 

تغذیه مناسب و خواب کافی هم باید باشه خواب از ساعت 9 و نیم اینا تا صبح که هورمون رشد ترشح شه خوب و خب ژنتیک هم تاثیر داره

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

زینک هم روی رشد قد تاثیر داره مولتی ویتایی بده که حاوی زینک هستن. اگر اهل خوراکیای گیاهی و این مدلا هستی بهش سویق بده. یه پیجی رو دنبال میکنم انواع سویق ها رو داره. امروز دیدم داره راجع به سویق افزایش قد میگه. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه سری ورزش هم هست اما من هیچ اطلاعی ندارم برای بچه ی شما تو اون سن چی باید باشه فقط برای بستگان خودمو میدونم که 10 سالشه 

کانال وگروه تلگرام من با مطالب رایگان 

متدهای افزایش قد2025

لینک bolandha

من در بیست سالگی دو سانت ودر 36سالگی سه سانت بلند شدم

عکسام تو گروهم هست عضو بشید

تجربیات افزایش قد افراد جهان رو گذاشتم بسیار جالبه

نگران نباشید مکمل بدید بهش خوابشم سر وقت باشه 10شب بخوابه 

ترامبولین نیس؟

من پزشک نیستم و حق ندارم چیز تخصصی بگم 

تا جایی که دیده بودم تو بستگانم گفتم 

شما حتما دکتر خوب پیدا کن ضرر نمیکنی 

ببین مامانای همسنات که بچشون کوچیک تر از بقیه بچه هاست چیکار میکنن این دقیقا همون کاری بود که مامان اون بچه ای که گفتم کرد