یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره واقعا همکاری با اقایون راحته بخداخانما انقدر... که . فقط ادم یه سالو تحمل میکنه
من سالی که با خانوما بودم بیشتر از خستگی کار خستگی روانی داشتم به خاطر ادا اصولهایی که اینا در میاوردن ولی یه سال پسرونه بودن واقعا از لحاظ روانی آسوده بودم دغدغهی فکری نداشتم
من سالی که با خانوما بودم بیشتر از خستگی کار خستگی روانی داشتم به خاطر ادا اصولهایی که اینا در میاو ...
اره واقعا. نمیدونم چرا اینطوریه. من بدبخت هم همکارام حانمن هم مدیر . که یکی از یکی عقده ای تر. مدیر که هیچ سوادی نداره فقط بلده پشت اینو اون تو اداره یا هرجا حرف بزنه بی اعتبار کنه
هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن
خب چرا جابهجا نمیشی؟مدیر منم واسه خودش یه تیم تشکیل داده بود خیلی فرق میذاشت بین همکارا
چرا جابه جا میشم هنوز سازماندهی نیامده. فرم پرکردما خانم نرفته هنوز امضا کنه هر دفعه یه بهانه ای میاره چون به ضررشه نیرویی مثل منو از دست بده. چن ساله دوسه بار سازماندهی کردم از شانسم هر بارپیش همکارای عقده ای افتادم
هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن