2777
2789

عزیزم من باردارم و مهر و آبان رو میخوام مرخصی بگیرم زایمانم اوایل آبانه

به نظرت کی اطلاع بدم به اداره؟

من هم تجربه‌ی دخترونه داشتم هم پسرونه با پسرونه خیلی راحت تر بودم هم خود پسرا خوب بودن هم کار کردن با کادر دفتری آقا عالی بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آموزگارا مگه میتونن دبیر بشن؟ من فکر کنم فقط میتونن تو همون دوره ابتدایی تدریس کنن

تبدیل میزنن اگه رشته دانشگاهیت مرتبط با دبیری باشه

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

عزیزم من باردارم و مهر و آبان رو میخوام مرخصی بگیرم زایمانم اوایل آبانهبه نظرت کی اطلاع بدم به اداره ...

آره واقعا همکاری با اقایون راحته بخدا

خانما انقدر... که . فقط ادم یه سالو تحمل میکنه

آره واقعا همکاری با اقایون راحته بخداخانما انقدر... که . فقط ادم یه سالو تحمل میکنه

من سالی که با خانوما بودم بیشتر از خستگی کار خستگی روانی داشتم به خاطر ادا اصول‌هایی که اینا در میاوردن ولی یه سال پسرونه بودن واقعا از لحاظ روانی آسوده بودم دغدغه‌ی فکری نداشتم 

من سالی که با خانوما بودم بیشتر از خستگی کار خستگی روانی داشتم به خاطر ادا اصول‌هایی که اینا در میاو ...

اره واقعا. نمیدونم چرا اینطوریه. من بدبخت هم همکارام حانمن هم مدیر‌ . که یکی از یکی عقده ای تر. مدیر که هیچ سوادی نداره فقط بلده پشت اینو اون تو اداره یا هرجا حرف بزنه بی اعتبار کنه

اره واقعا. نمیدونم چرا اینطوریه. من بدبخت هم همکارام حانمن هم مدیر‌ . که یکی از یکی عقده ای تر. مدیر ...

خب چرا جابه‌جا نمیشی‌؟

مدیر منم واسه خودش یه تیم تشکیل داده بود خیلی فرق میذاشت بین همکارا

خب چرا جابه‌جا نمیشی‌؟مدیر منم واسه خودش یه تیم تشکیل داده بود خیلی فرق میذاشت بین همکارا

چرا جابه جا میشم هنوز سازماندهی نیامده. فرم پرکردما خانم نرفته هنوز امضا کنه هر دفعه یه بهانه ای میاره چون به ضررشه نیرویی مثل منو از دست بده. چن ساله دوسه بار سازماندهی کردم از شانسم هر بارپیش همکارای عقده ای افتادم