2777
2789
عنوان

نی نی یار برگرددد

328 بازدید | 36 پست

آقا ما گفتیم نی نی یار بخوابه تاپیک جنجالی بزنیم 

چرا تاپیک جنگ میزنین اخه 

نی نی یار بیا گلط کردیم 😂😂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

خخخ

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

سایت و ببندن بیچاره میشیم نکنین خب

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخصوصا اون کاربر وای خدا

دیوانه ام کرد

آه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
🤣🤣🤣نی نی یار عین یه مامان می مونه وقتی می‌خوابه شیطونیا شروع میشه😂😂

موافقم 😂

یه موضوع جنجالی باشه، هرچی دو طرف به هم توهین کنند. هیچ کسی از یک طرف به طرف دیگه نمیره. هیچ کسی متقاعد نمی شه. فقط دشمنی و کینه ایجاد میشه و به اصطلاح جامعه شناس ها دو قطبی ایجاد میشه. وقتی این ایجاد بشه، دیگه به خشونت کشیده میشه.

چه سودی داره در این موارد صحبت کردن. اصلا صحبت بشه، چرا این لحن. چرا به همدیگه توهین بشه. آره جامعه مثل آکواریم هست، کار یک نفر بر روی کل افراد جامعه تاثیر می ذاره، نمی شه مثلا مواد مخدر راحت پخش بشه ولی نگران نباشیم که دامن افراد خانواده خودمون رو نگیره. یا بنده خدا های معتاد توی محله بیشتر نشن و امنیت پایین نیاد. ولی اینطوری؟ با توهین؟ منظورم هر دو طرف هست. والا من هم به ادمین های این سایت حق میدم تاپیک های زد و خوردی رو تعطیل کنند. برای هیچکس سودی نداره. 

نترس نی نی یار هنوز هست نمیزاره هیچ غلطی کنیم تا الان سه تا تاپیک ترکونده😒

وای من هنوز بخاطر اون تاپیک میسوزم 😂😂 حیف یه فش ابدار میدادم بعد میترکوند