2777
2789

مثلا همین جنگ

الان همه برگشتن به زندگی عادی یا حداقلی زیاد نمی‌ترسم من همچنان تو ترس و ناامنی ام 

حتی میترسم برم سرکار چون یه شهر دیگس 

انگار مغزم اینطوریه که بقیه امن جاشون ، هم و دارن ، ولی من حتی به خانوادم نگاه میکنم بیشتر احساس ترس و ناامنی میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ما ادما عمر مشخصی داریم حتی تعداد نفس هامون مشخصه تا اون روز نرسه امکان نداره چیزیمون بشه فرشته نگهبانمون حسابی مراقبه ولی اگرم اون روز برسه هرجای دنیا باشیم میمیریم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شاید کم حرف با همدیگه میزنید هی داری به جنگ فکر میکنی

حرف می‌زنیم ولی وقتی حال هیچکدوم مون خوب نیست فقط واسه همدیگه ام ناراحت می‌شویم 

بعد ما کلا فامیل و دوست و اینا دورمونم نیست یکم دلگرمی باشن

عزیزم ما ادما عمر مشخصی داریم حتی تعداد نفس هامون مشخصه تا اون روز نرسه امکان نداره چیزیمون بشه فرشت ...

آره این فکر آرومم می‌کنه ، ولی من از مردن نمی‌ترسم ، حال روحیم خیلی می‌ریزه بهم

آره این فکر آرومم می‌کنه ، ولی من از مردن نمی‌ترسم ، حال روحیم خیلی می‌ریزه بهم

مرگ خیلی قشنگه اتفاقا داستان کسایی که تجربه مرگ موقت داشتن گوش کن ببین اکثرا از زیبایی ها میگن که چقدر بهشون خوش گذشته مرگ همون خوابه ما تو خواب هم کالبدمون جدا میشه و میره و دوباره میاد مرگ همینه اگرم به نظرم مرگ ترس داشته باشه ترس از اعمالمونه اونم یه خدا داریم مهربون 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲