2777
2789
عنوان

گردنبند طلا بابام گم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 43 پست
میدونی فک کن ببین برای اینکه گمش نکنی یه جا قایم نکردی که یادت بره کجا قایم کردی من همیشه اینطوریم ی ...

من همسرم میگه لطفا چیزی رو قایم نکن چون گم میشه و هرچی بگردی پیدا نمیشه و فقط خودش میتونه برام پیداش کنه خخخ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من دیروز حدود یک ساعت میگشتممثلاقایم کرده بودم یادم نمیومدمیخاستم سرموبگوبم دیوار

منی که 

یه چی رو قایم میکنم که گم نشه 

بعد چند مدت به کلی فراموش میکنم جاشو

وبرای همیشه گمش میکنم ...

معجزه شکر گزاری...

یکی از دوستام گردنبندش رو تو خونه گم کرد هر چی گشت پیداش نکرد روز آخر که می خواستن اسباب کشی کنن برن ورودی در، جایی که در فلزی آکاردئونی رو می بندن اون جا پیداش کرد. تو جارو برقی هم بگردید

فقط یه راه داری میدونم دوست نداری ولی امتحان کن راه برو تو خونه اون جاهایی که شک داری صلوات بفرست برای فیض کاشانی بگو یا فیض کاشانی گردنبند پیدا بشه بعد که هرجا به دلت افتاد بگرد پیدا میشه و بعدکه پیدا شد برای سید محسن فیض کاشانی فاتحه بخون

منی که یه چی رو قایم میکنم که گم نشه بعد چند مدت به کلی فراموش میکنم جاشووبرای همیشه گمش میکنم ...

خیلی بده

جاهارو محدودکن ،دوسه جا حتما اونجابزار

من هول کرده بودم ترسیدم ،،،وگرنه اولش پیداکردم چشام ندیداصن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

تو جیب حوله حمومت

جیب مانتوها و شلوارات

جیب کیفات

کمد لای لباسات

تو حموم بین وسایل یا لای لباس چرکا

تو اشپزخونه مخصوصا جاهایی ک خرد ریز میذارید

جاهایی ک گاهی درش میاوردی میذاشتی اونجا

همه اینا رو برای  پدرت هم بگرد 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست