2777
2789
عنوان

کی قرص وروژست مصرف کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 47 پست
نه آل دی سبک تر. من خیلی برای بارداری نگرانم، قراره تازه ازدواج کنم سنم بالاست خیلی میترسم، بعد پریو ...

آندوتریوز میگن ربطی به باروری نداره

ان شاالله هم خوشبخت بشی و سالم و سلامت

برا منم دعا کن لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی میگه ربط ندارند یکی از دلایل اصلی ناباروری در زنان !

ببین من شنیدم مثلا اگه عمل کنی و با توجه به نوع پیشروی به بارداری ربطی نداره اصلا

از دکتر معتبر شنیدم

مثلا اگه فقط یک تخمدان درگیر باشه اون یکی تخمدان میتونه کار باروری رو انجام بده

ببین من شنیدم مثلا اگه عمل کنی و با توجه به نوع پیشروی به بارداری ربطی نداره اصلااز دکتر معتبر شنیدم ...

آخه سنم هم بالاست 😭خدا کنه اینجور بشه ممکنه سالهاست سونوگرافی هم نرفتم ، آخه قرص ال دی هم نخورم نمیشه رشد می‌کنه بخورم میگن روی تخمکها تاثیر داره، من از پانزده سالگی داشتم الان ۳۹ سالمه ، تا چند سال پیش همون بود و اصلا تغییر نکرده بود میترسم تخمدان سمت چپم. 

همه چی میشه یه پزشک خوب انتخاب کن و بهش اعتماد کن

شما سراغ نداری پزشک خوب؟ آخه اگر تخمک نداشته باشم چطور باردار بشم 😭میخام ازدواج کردم از همون روز اول اقدام کنم سنم خیلی بالاست ، سالم بودن اشکال نداشت خاله داماد ما با ۴۴ سال سن دو تا بچه اورد

آخه سنم هم بالاست 😭خدا کنه اینجور بشه ممکنه سالهاست سونوگرافی هم نرفتم ، آخه قرص ال دی هم نخورم نمی ...

دردهات چجوریه

موقعه پریود یا غیر پریود

یه سونو برو

اگه تغییر نکرده و بزرگتر نشده باشه که خوبه

دردهات چجوریهموقعه پریود یا غیر پریودیه سونو برواگه تغییر نکرده و بزرگتر نشده باشه که خوبه

ببین من فهمیدم وقتی عصبی میشم دردام زیاد ، ولی موقع پریود مسکن بخورم درد ندارم ، دردام شدید نیست گاهی شاید همون نقطه کیست درد خیلی بدی داشته باشه که نتونم تموم بخورم،