2777
2789
عنوان

بچه ها دانشگاه شما هم این جو رو داره که خیلی یه اکیپ با هم راحت باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 76 پست
من اصلا اون پررویی رو که اینا دارن ندارم همیشه یه چیزی مانعم شده بعضی موقع ها دلم میخواد تجربه کنم و ...

اون چیزی که جلوتو میگیره حیاست دختر خوب چرا باید ازبین ببریش خیلی ارزشمنده 

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

فقط ما تو دانشگاه اکیپ نیستیم😐همه دانشگاه باهم دوستن

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ما تو دانشگاه اکیپ نیستیم😐همه دانشگاه باهم دوستن

هی شت اره ولی خب همونا هم خیلیاش میگن سطحی هست من خودم با یکی دونفر هستم مثلا تو دانشگاه میگیم میخندیم خارج دانشگاه انگار نه انگار

معجزه خود تویی ...🩵🌱

اره قبول دارم یعنی میگی ذاتیه؟ نیستم دیگه چیکارش میشه کرد 🙃

ذاتی که نه، تو هم میتونی مثل اونا رفتار کنی تو جمع اونا باشی ولی خودت چون اون شکلی نیستی انگار اذیتی همش

منم تو این اکیپا بودم خیییلی خوش میگذره جدا دوران کارشناسیم بهشت بود با وجودشون و کلی خاطره خوب از اون دوران تو ذهنمه

بعد از تموم شدن کارشناسی هم رفاقتمون موند

ولی کم کم فاصله گرفتیم یکی ازدواج کرد یکی اسباب کشی کرد شهر دیگه من ارشد جای دیگه قبول شدم یسریا همونجا ارشد خوندن

یکی از پسرا موهاش بلند بود سرکلاس دخترایی ک پشت سرش مینشستن میبافتن موهاشو بعدم مسخرش میکردیم😂

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
هی شت اره ولی خب همونا هم خیلیاش میگن سطحی هست من خودم با یکی دونفر هستم مثلا تو دانشگاه میگیم میخند ...

خارج دانشگاهم او‌کییم میریم کافه تازه قرار سفرم میریزیم اگه امتحانا بزارن یه سفرم میخوایم بریم

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

ما یه اکیپ بودیم هنوزم هستیم دو نفر ازدواج کردن خونه هم میرفتیم بیرون میرفتیم منو یکی دیگه هم میخواس ...

چه موندگار اینارو میگی آدم بیشتر دلش میسوزه چرا نشد؟ 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

منم تو این اکیپا بودم خیییلی خوش میگذره جدا دوران کارشناسیم بهشت بود با وجودشون و کلی خاطره خوب از ا ...

ا پس شما هم از اینمدلیا بودین چطور این اکیپاشون تشکیل میدادین? از همون ترم یک اکیپ شدین؟ 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

خارج دانشگاهم او‌کییم میریم کافه تازه قرار سفرم میریزیم اگه امتحانا بزارن یه سفرم میخوایم بریم

خوشبحالتون اونوقت من تو یه دوست ساده موندم😅

معجزه خود تویی ...🩵🌱

ا پس شما هم از اینمدلیا بودین چطور این اکیپاشون تشکیل میدادین? از همون ترم یک اکیپ شدین؟

نه  ترم سه چهار بودیم فکنم

از همون اولاش ما چن نفر باهم خوب بودیم و تایپ هم بودیم بعد گذشت و یروز من واسه تولدم دعوتشون کردم کافه و دیدیم خوش گذشت ازون ببعد بیرون رفتنا و پیک نیکامون شروع شد

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟