2777
2789

من سرد نیودم ولی سرد شدم. مثل آهن سرد شدم. پنج ساله نه دیگه علاقه‌ای بهش دارم، نه میلی ، نه هیچی....

دلیلشم هم خیانت و بدبختیایی ک کشیدم.

الان اون خیلی گرمه.  هفته‌ای سه چهارشب میاد.

من هیییچ میلی ندارم. اگر لوبریکانت نبود حتی نمیتونستم بزارم نزدیکم بشه.

ولیییی خیلی عذاب میکشم.

راهی نیست یذره گرم تر بشم که اینقد اذیت نشم؟

کپسول آشواگاندا و چندنوع داروی گرم کننده امتحان کردم. گرمیجات امتحان کردم. هیییچ اثری ندارن.

یعنی من در طول سه چهار ماه شااااید یبار احساس نیاز کنم، که اونم وقتی میاد طرفم یهو حسش میره که میره.

شاید نفهمید چی میگم... ولی خیلی در عذابم. اگر راهی بلدید بهم بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چقد منی

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

باید رابطه عاطفیتون رو درست کنی 

برو پیش روانشناس 

یا خودت آموزش ببین 

ببین چجوری رابطه عاطفیتون ترمیم میشه 

در اون حالت یواش یواش رابطه جنسی هم ترمیم میشه و میلت بیشتر میشه 

خواسته هات رو بهش بگو 

افکارت رو بنویس و بعد پاره کن بنداز دور

سعی کنید خارج از مسائل جنسی باهم وقت بگذرونید طوری که جفتتون لذت ببرید 

پیاده روی، سفر، فیلم ، آشپزی دوتایی، حرف زدن، بازی

قهوه بخور خیلی اثر داره نسکافه یا قهوه فوری کافئین داره اکتیو میشی

ای بابا این اسپرسو ساز یه سره داره کار میکنه تو خونه...

چون شوهرم مرتب میخوره منم بعضی روزا هوس میکنم دوسه شات میخورم. هیییچچچچ فقط بی‌خواب میشم