2777
2789
عنوان

مادر یه انسانه

103 بازدید | 9 پست

کاش بعضی ها حداقل به عنوان یه زن متوجه باشن این که یه خانم تصمیم میگیره بچه دار بشه به معنای این نیست که حق عادی ترین زندگی رو نداره و دست از سرزنش کردن و عذاب وجدان دادن به بقیه بردارین

مادر قرار نیست همیشه همه کارارو بی نقص انجام بده قرار نیست خسته نشه قرار نیست همیشه همه رو به خودش ترجیح بده قرار نیست همیشه با حوصله باشه قرار نیست فداکار باشه مادر یه موجود عجیب الخلقه خستگی ناپذیر نیست

لطفا یکم مادراتون‌ رو درک کنین و اگرم خودتون مادرین بابت مسائل بی اهمیت مثل این که" چطور تونستی بچتو بزاری یه بیرون بری چطور تونستی یه لحظه به فکر خودت باشی چطور تونستی خودت روهم ادم حساب کنی(مردم دقیقا اینارو نمیگن ولی منظور همینه)" نکنین شماهم انسانین و بعضی وقتا کم میارین و این هرگز عشق بی قید و شرطی که به بچتون دارین رو زیر سوال نمیبره..

اگه پنجاه درصد راه مادره پنجاه درصد هم پدر باید مسولیت گردن بگیره نمیدونم چرا هیچوقت به پدرها همچین حرف هایی گفته نمیشه 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پنجاه درصد راه مادره پنجاه درصد هم پدر باید مسولیت گردن بگیره نمیدونم چرا هیچوقت به پدرها همچین ...

پدر ها هیچ مسئولیتی از دید عموم مردم ندارن ولی حالا تو قانون باشه فقط همه جا پدر هست

مرده نه شب بیداری کشیده نه یه شیر خشک داده به بچه نه یه بار زیرشو عوض کرده یا نه مثلا بعد کار که اومده خونه یه ساعت بچه رو نگرفته زنه بره یه حموم یه ساعت به خودش برسه به سر و وضعش بره یه غذا بخوره یه سرویس بره بعددددد فردا که بچه بزرگ شد باد تو غبغب میندازه میگه تو واسه بچه مگه چیکار کردی من پول در آوردم من ال کردم بل کردم ، بابا خفه شو لطفا اگه نمیفهمی اگه نمیتونی حداقل خفه شو ، همون کارا رو یه پرستار بچه میگرفتی می‌دیدی چقدر ازت میگیره که البته هیچوقت مثل بچه خودش بهش نمی‌رسید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پدر ها هیچ مسئولیتی از دید عموم مردم ندارن ولی حالا تو قانون باشه فقط همه جا پدر هست

خدا نکنه یه زندگی به مشکل بخوره تمام زحمات از یاد میره و حق به پدر داده میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا نکنه یه زندگی به مشکل بخوره تمام زحمات از یاد میره و حق به پدر داده میشه

واسه همینم من ناراحت میشم برای مادرای این سرزمین

حضانت با پدر ولایت فرزند با پدر مادر حتی نمیتونه برای بچش حساب بانکی باز کنه حتی نمیتونه به طور رسمی کارنامه مدرسه بچشو بگیره کوچکترین اختیاری برای فرزندش نداره و حتی بعضیا فکر میکنن پدر بیشتر تو متولد شدن فرزند نقش داره :)

با این همه ناعدالتی اگر یک تار مو از سر یه بچه کم شه همه میگن مامانش کجا بود..

واسه همینم من ناراحت میشم برای مادرای این سرزمینحضانت با پدر ولایت فرزند با پدر مادر حتی نمیتونه برا ...

دقیقا تو کامنت های اینستا بعضی پسر بچه ها حتی مرد های بالغ رو میبینم وقتی از زحمات مادر گفته میشه میان می‌نويسن اگه ما نبودیم نمیدونم اگه مرد زن رو باردار نمی‌کرد زن چجوری میخواست بچه دار شه یا میگن زن چه حقی داره کار اصلی رو ما میکنیم ، در حالی که نمیبینن زن نه ماه از پوست و گوشت و استخونش مایه میذاره بجه رو داخل بدنش پرورش میده با هزاران سختی دوران حاملگی که مردها یک درصد هم درکی از سختی هاش ندارن ، بعد اون هم اگه شیر بده در طول دو سال از دندون و استخون و موهای سرش میگذره و به بچه اش شیر میده که مراقب های دیگه رو نگفتم شب بیداری ها و گرسنه موندن ها و از خودگذشتگی ها به کنار. که حالا این مردها بیان اینجوری از زن تشکر کنن با این حرفاشون 

زن خیلی ارزش و جایگاهش تو مقام خلقت بالاست مثل خدا میتونه چیزی رو بیافرینه و پرورش بده اما هیچ جایگاه و ارزش انسانی تو این کشور نداره مخصوصا از نظر قانون که اینقد ادعا میکنن بر اساس عدالت الهی وضعش کردن این عدالت نیست اصلا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40