2777
2789
عنوان

اونی که تایپمه

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 32 پست
رو چیم کار کنم عزیزم؟ دوست ندارم واسه کسی خودمو تغییر بدم اونی که منو میخواد همینجوری هم میخواد

عزیزم واسه شخص خاصی نمیگم تغییر بدی. ولی باید سطح تیپ و استایل و ظاهر و رفتارتو ببری بالاتر که معتاد و پیرمرد و آس و پاس و زشت و بدقواره اصلا جرئت نکنن بیان سمتت. و اینجوری طبیعتا تایپ آدمای جالب تر که مورد پسندت هستن میشی. خودتو بکشی بالا از همه نظر ، انتخاب آدمای لول بالاتر میشی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يا افغانيا واي اخه چرا

تو منی یا من توام 🤣🤣🤣

یه بار تو ماشین بابام بودم ، مرتیکه هی نگاه و اشاره میکرد ، بابام با قفل فرمون پیاده شد افغانیه ... تو خودش😂😂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

تو منی یا من توام 🤣🤣🤣یه بار تو ماشین بابام بودم ، مرتیکه هی نگاه و اشاره میکرد ، بابام با قفل فرم ...

يه دفعه داشتم از باشگاه برميگشتم يه افغانيه قد كوتاه ازينا كه كيسه زباله پشتشونه داد ميزد خوشتيپ خوشتيپ

محلشون نده. واقعا با مرد سن بالا حرف میزنی؟ من باشم میخوابونم صورتشون اگه بخوان لاس برنن 😂😂😂

ببین ما تو محلمون یه پیرمرد داریم ، دیگه یه جوری شده پسرعموم ۷ سالشه بهم میگه هر موقع اونو دیدی برو از یه کوچه دیگه بیا تو رو نبینه ، مرتیکه با همه اینجوریه 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

يه دفعه داشتم از باشگاه برميگشتم يه افغانيه قد كوتاه ازينا كه كيسه زباله پشتشونه داد ميزد خوشتيپ خوش ...

شانسمونه یعنییی 😂💔

محلشون نده. واقعا با مرد سن بالا حرف میزنی؟ من باشم میخوابونم صورتشون اگه بخوان لاس برنن 😂😂😂

ببين من حرف نميزنم چون سنم واقعا كمه ولي چيكار كنم طرف استاد زبانمه يهو گفتم فلان چيزو كار نكردم گفت اخه دورت بگردم فلان اه خودم حالم بد شد بابام انقدر ازين بدش مياد ( مطلقه اس)

واي😂😂 چرا اينجورين جدي بس كن مرد كپكي

هر موقع میبینه منو من سرمو میکنم اونور مثلا دارم در و دیوار و نگاه میکنم خودش صدام میکنه