شدم شبیه سیاوش عشق ابدی چرا من نمیتونم با کسی جور بشم ، هر کی هم ازم خوشش میاد یا قد کوتاه ، یا زشته ، یا بیکار ، یا پیرمردددده ( دلم از این دسته پرهههه )
به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏
رو چیم کار کنم عزیزم؟ دوست ندارم واسه کسی خودمو تغییر بدم اونی که منو میخواد همینجوری هم میخواد
عزیزم واسه شخص خاصی نمیگم تغییر بدی. ولی باید سطح تیپ و استایل و ظاهر و رفتارتو ببری بالاتر که معتاد و پیرمرد و آس و پاس و زشت و بدقواره اصلا جرئت نکنن بیان سمتت. و اینجوری طبیعتا تایپ آدمای جالب تر که مورد پسندت هستن میشی. خودتو بکشی بالا از همه نظر ، انتخاب آدمای لول بالاتر میشی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
محلشون نده. واقعا با مرد سن بالا حرف میزنی؟ من باشم میخوابونم صورتشون اگه بخوان لاس برنن 😂😂😂
ببین ما تو محلمون یه پیرمرد داریم ، دیگه یه جوری شده پسرعموم ۷ سالشه بهم میگه هر موقع اونو دیدی برو از یه کوچه دیگه بیا تو رو نبینه ، مرتیکه با همه اینجوریه
به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏