2777
2789
عنوان

اونی که تایپمه

162 بازدید | 32 پست

اونی که تایپمه من تایپش نیستم 

اونی که من تایپشم تایپ من نیست 😂😂

شدم شبیه سیاوش عشق ابدی چرا من نمیتونم با کسی جور بشم ، هر کی هم ازم خوشش میاد یا قد کوتاه ، یا زشته ، یا بیکار ، یا پیرمردددده ( دلم از این دسته پرهههه ) 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

کسی که میخوامش رفیق کسی که میخوادمه😑

گرفتید؟😅

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رو خودت کار کن، تایپ کسی بشی که تایپشی

رو چیم کار کنم عزیزم؟ دوست ندارم واسه کسی خودمو تغییر بدم اونی که منو میخواد همینجوری هم میخواد

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

واي منم پيرمردا و مرداي سن بالا باهام لاس ميزنن اه

وایییی منم 😂😂😂

تو خیابون امنیت نداریم 

هم ج.. سگرا؟ 😐

نه یه پسری اینو میخواد ، اینم از دوست پسره خوشش میاد

هم ج.. سگرا؟ 😐

نه

من یک نفرو میخوام که رفیقش منو میخواد

نمیدونم شاید خودشم منو بخواد(یعنی اونی که من دوسش دارم)

ولی میدونم دوستش منو میخواد🤦‍♀️

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

کسی که میخوامش رفیق کسی که میخوادمه😑گرفتید؟😅

هعی عزیزم 

اهان چ جالب 😅انشاالله اونم از تو خوشش بیاد

اره😅

ان شاءالله❤️🤲