2777
2789

این آقایی که باهاش آشنا شدم ظاهر وقد بشدت معمولی داره

از لحاظ شخصیتی نمیدونم وتاحالا ایرادی ندیرم اونجوری ازش. شاید مثلا زیاد بلد نباشه توی رابطه رفتار کنه 

حدود۲۴ سالش باشه و درآمدش ماهی ۲۲ واینا باشه

یه مغازه ازخودش داشته باشه و ماشین هم معمولی وشغل اصلیش کارمند باشه و درکل بنظر خانواده ساده وسالمی باشن قبول میکنین؟

کمالگراها بگن ممکنه پس فردا دختر حسرت بخوره من لیاقتم بیشتر بود؟

بیشتر از جنبه ظاهری و اینجکر چیزا

وبنظرتون موقعیتی مناسبه؟

اهدافمونم شبیههه

هردو هم تحصیل کرده طرف دانشجوی ارشد

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

تفاهم و اخلاق مهمترهدرآمد رو میتونه افزایش بده کم کم

موقعیتی خوبه ؟

اخلاقش دستم نیست نمیدونم چطوری بسنجم

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر اشنا شو باهاش

ولی همین که فکر میکنی ممکنه بخاطر ظاهر پشیمون شی یعنی شاید باهاش کنار نیای مگر اینکه انقدر اخلاقش خوب باشه ک جذبت کنه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ی مدت باید باهمدیگه برای آشنایی وقت بذاریموقعیتش معمولیه

ممنونم

شاید بیشتره درهمین حد‌میدونم

یباردیدمش اما حس خاص اونجوری نداشتم وبنظرم رفتار نرمال بود 

خیلی هم  ساده

بیشتر اشنا شو باهاشولی همین که فکر میکنی ممکنه بخاطر ظاهر پشیمون شی یعنی شاید باهاش کنار نیای مگر ای ...

ممنونم

چشم

لازمه یسری سوال آماده داشنه باشم. وبلد باشم طرفمو بسنجم یا همینجوری روال عادی بذارم پیش بره

اگه آدم خوبیه و رابطتتون خوبه میخوای حسرت چیو بخوری؟

من اصلا نمیشناسگش تازه باهم آشنا شدیم

ممنونمشاید بیشتره درهمین حد‌میدونمیباردیدمش اما حس خاص اونجوری نداشتم وبنظرم رفتار نرمال بود خیلی هم ...

روی همه چی دقت کن

احساسی و تحت تأثیر هم قرار نگیر

منطق رو با احساست دخیل کن

ایشالا ی انتخاب عالی میشه واست

روی همه چی دقت کناحساسی و تحت تأثیر هم قرار نگیرمنطق رو با احساست دخیل کنایشالا ی انتخاب عالی میشه و ...

ممنونم ازشما

یباراحساسی تصمیم گرفتم تاوانشم دادم دیگه هرگز

ممنونمچشملازمه یسری سوال آماده داشنه باشم. وبلد باشم طرفمو بسنجم یا همینجوری روال عادی بذارم پیش بره

جلسه اول سوالات خیلیی مهم نپرس

صرفا اکت و حرکتاش و ببین 

بعدا ازش بپرس

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

جلسه اول سوالات خیلیی مهم نپرسصرفا اکت و حرکتاش و ببین بعدا ازش بپرس

🤍🤍🤍اصلا انقدر ساکت میشم انگار لال هستم😂😂

🤍🤍🤍اصلا انقدر ساکت میشم انگار لال هستم😂😂

عزیزم😂