2777
2789

میشه لطفا برای آرزوی منم دعا کنی 

دوست دارم بچه دار شم و شبا قبل خواب بچه ی خودمو بغل بگیرمو بخوابم🥺🥺

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتمادعامیکنم توهم دعاکن یکی بیادتوی زندگیم که پسرمو هم بپذیره😔💔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

😅من دعاهام برا همه گرفته مخصوصا یکی دوستام کار براش پیش میاد زنگ میزنه من میگه من به دعاهای تو اعتقاد. دارم دعام کن

ولی برا خودم نمیگیره

الهی شما هم به خاسته تون برسین عزیزدلم

آن شالله تا قبل عید بچت تو بغلته گلم

مرسی مهربونم به نیت آرزوهات و قلب مهربونت صلوات میفرستم

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

😅من دعاهام برا همه گرفته مخصوصا یکی دوستام کار براش پیش میاد زنگ میزنه من میگه من به دعاهای تو اعتق ...

دعامیکنی خدا اول مهر کمکم کنه شرمنده پسرم نشم

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

کاش یکیم به من دعا کنه از این فلاکت و بدبختی دربیام سنی ندارم بخدا واسه اینهمه فشار خیلی بچم🥲

باشه عزیزم صدتا صلوات برات نذر کردم میفرستم الان