2777
2789

بمن بگید چیکار کنم رفتارم چجوری باشه 

من در عرض ۶ ماه ۴ تا محل کار عوض کردم چرا؟چون یکیش پرسنلش سمی بودن اذیت میکردن رسما سواری میدادم بهشون دیگه وظایف خودشون انداخته بودن گردن من منم ک ساااکت مظلوم اونام فهمیدع بودن هزموقع میخابیدم با درد میخوابیدم 

یا مثلا ی جای دیگ صاحبکارم خیلی ادم بدی بود بشدددت خاله زنک رفتع بود سمت اون یکی پرسنل قدیمی و ّباهم هی از کارم ایرا  میگرفتن دستو پامو میبردن تو هم مسخرم میکردن اینو حتی یکی از بچ ها اونجا گف چرا اذیتش میکنید فازتون چیه

بخدا هرجا رفتم ی جور من کار ب کار کس ندارم سرم تو کار خودمه ن حرف از کسی میزنم ن کار ب بقیه دارم اما نمیدونم چرا نمیتونم کنار این ادما تحمل کنم خیلی ناراحتم 😭😭😭ب کار هم احتیاج دارم نمیتونم نرم ی جا انقد فشار بم وارد کردن با گریه زدم بیرون حالم بده چیکار کنم 

تقصیز منه ینی؟عیب از منه؟ مامانم میگ چرا انقد محیط کار عوض میکنی لابد تقصیر توعه این حرفا😭💔

کارای مث فروشندگی و صندوقداریع تجربه من تواین چن ماه

چند سالته؟ ببین فروشندگی و صندوقداری باید خیلی شانس بیاری محیط خوب گیرت بیاد طبیعیه چون شغل رده بالایی نیست معمولا شرایطش هم خیلی راضی کننده نیست اشکالی نداره بگرد یدونه خوبشو پیدا کن

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درکت میکنم مردم کلا روانی و‌بی فرهنگ‌سدن ادم‌با فرهنگا همه مهاجرت کردن اگرم موندم بالاشهر تو انزوای خودشون‌هستن …توسعی کن روحیتو‌قوی کنی و همون اول‌که وارد شدی یه روحیه مقتدر ولی مردمدار از خودت نشون بدی کسی جرات نکنه سواره بشه 

عزیزم درکت میکنم مردم کلا روانی و‌بی فرهنگ‌سدن ادم‌با فرهنگا همه مهاجرت کردن اگرم موندم بالاشهر تو ا ...

دقیفا همینو میخام بدونم روحیه قوی ولی مقتدر چجوری داشته باشم؟

ینی چجوری باشم؟ بخدا قسم دیگ از کار کردن زده شدم دلم نمیخاد برم انقد ک از رفتاراشون اذیت شدم 

چند سالته؟ ببین فروشندگی و صندوقداری باید خیلی شانس بیاری محیط خوب گیرت بیاد طبیعیه چون شغل رده بالا ...

😔💔درد مجبوری میرم ۲۳ ام قبلا کار نکردم تجربم کمه اینجاها ک رفتم اذیت شدم

عزیزم یه جا بمون 

سختی ها رو هم تحمل کن 

هر جایی یه سری مشکلات داره مثل یه مساله بهش نگاه کن 

که بباید حلش کنی تو فقط دلری فرار میکنی از مشکل 

همه جا همینه 

فقط رییست باید باهات خوب باشه بقیه رو ول کن رییست مدیرت باهات خوب نباشه کار سخته 

هر چند اونم میشه درستش کرد 

اوایل کارم هی نگو اینم نمیتونم اونو نمیتونم اول خودتو ثابت  کن بعد ببین برای نگه داشتنت چیکار میکنن 

من 

دقیفا همینو میخام بدونم روحیه قوی ولی مقتدر چجوری داشته باشم؟ینی چجوری باشم؟ بخدا قسم دیگ از کار کرد ...

ببین باید کمتر لبخند بزنی شاید بنظر دیگراندمسخره باشه اما بدنتو شل و ول نگیر قوز نکن و …قوی راه برو‌یه سلام کن و بشین سرکار خودت

ببین باید کمتر لبخند بزنی شاید بنظر دیگراندمسخره باشه اما بدنتو شل و ول نگیر قوز نکن و …قوی راه برو‌ ...

وای افرین ضعفای من لبخند زدنمه 💔💔کلا مهربون و خوش روعم 

نمیتونم خودمو جمع کنم خیلی نکته خوبی گفتی من لبخند میزنم همیشع ب همع ادما😔

😔💔درد مجبوری میرم ۲۳ ام قبلا کار نکردم تجربم کمه اینجاها ک رفتم اذیت شدم

دانشگاه رفتی؟ منم ۲۳ ام امسال چندجا رفتم واسه فروشندگی ولی نشد که بشه الانم میگم خداروشکر صاحبکارا خیلی عوضین بخاطر سه چهار تومنی که سر ماه آیا بدن آیا ندن فکر میکنن مالکتن توقع دارن جارو و دستمال مغازشون بکشی ساعت کاری همشونم که از نه صبح تا ده شب :/ فهمیدم تا وقتی دانشجوام نمیتونم سر این کارا برم حالا دنبال یه شغل مجازیم خدا بخواد راهش میندازم به زودی

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

عزیزم یه جا بمون سختی ها رو هم تحمل کن هر جایی یه سری مشکلات داره مثل یه مساله بهش نگاه کن که بباید ...

راست میگی من همش دارم فرار مبکنم از مشکلات ب ضررم شده واقن هی هرجا میرم اصابم خورد میشع از طرفی همش میگن روحیه کار تیمی فلان داشتع باشید ینی مثلا میخام نشون بدم ک عنق نیستم اما انگار بدترع

اسی حالا من این مشکل تو رو زمان مدرسه داشتم هرجا میرفتم حس میکردم بچه هاش به درد نخورن همش میخواستم مدرسم عوض شه الانم دنبال اینم دانشگامو عوض کنم😐

دانشگاه رفتی؟ منم ۲۳ ام امسال چندجا رفتم واسه فروشندگی ولی نشد که بشه الانم میگم خداروشکر صاحبکارا خ ...

ارع بخدا ی توقعاتی از ادم دارن ک میگی تو فقط گفتی صندوق حالا میخاد کل مغازشو براش زیر و رو کنیم 

اسی حالا من این مشکل تو رو زمان مدرسه داشتم هرجا میرفتم حس میکردم بچه هاش به درد نخورن همش میخواستم ...

الهی😂😂😂

میگما شاید من و تو خیلی صاف صادق و بی الایش هستیم 

مث اینا چن رنگ نیستیم و تحمل رفتاراشون نداریم 

بخاطر همینع اذیت میشبم 

من ک ادم دو رویی نیستم بدمم میاد تو چی؟

راست میگی من همش دارم فرار مبکنم از مشکلات ب ضررم شده واقن هی هرجا میرم اصابم خورد میشع از طرفی همش ...

چیزایی که گفتمو رعایت ن من همین الان هم با سه تا موسسه کار میکنم همه با احترام باهام رفتار میکنن 

همکار خودشیرین مزخرف دروغگو تا بخوای داشتم فقط رد شدم 

اگه برات بنویسم چه کارا بامن کردن تامنو خراب کنن وی من فقط صبوری کردم 

چوبشونم خدا زد پس کلشون 

حسود وکم بین همه جاهست