2777
2789

من کلا گیج شدم خیلی دوسدارم طبیعی انجام بدم ورزشهارو کردم دکتر هم پیدا کردم ولی بیمارستان خصوصی هست ک۳۰میلیون میگیره من چون بچه زیاد دوسدارم میخام طبیعی بیارم 

راضیم ب رضای خود خدا

ترکیب سم🤐🤐🤐

مورد داشتیم خانومه زایمان اولش سزارین بوده

دومی طبیعی،تو زایمان طبیعی انقدر بهش فشار میاد که پاهای بچه از بخیه‌های زایمان قبلی‌ میزنه بیرون

🧒🏻🧒🏻👧🏻👧🏻👧🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سزارین به طبیعی بدوم

تجربه جفتشم توی دو  تاپیک جدا نوشتم 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

ترکیب سم🤐🤐🤐مورد داشتیم خانومه زایمان اولش سزارین بودهدومی طبیعی،تو زایمان طبیعی انقدر بهش فشار می ...

جدی میگی بعدش چی شد چکار کردن یعنی پای بچه جای بخیه سرارینش بود

راضیم ب رضای خود خدا
شما اول سزارین بودین

آره عزیزم 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

جدی میگی بعدش چی شد چکار کردن یعنی پای بچه جای بخیه سرارینش بود

آره دیگه پاهاش از لا به لای بخیه‌های شکمش در اومده بود

بعدشم فکر کنم مجبور شدن دوباره سزارینش کنن 

🧒🏻🧒🏻👧🏻👧🏻👧🏻

جاری من بچش چون دستش اومده بوده تو دهانه رحم چون کیسه آبش به شدت پاره شده بود سزارین کردن بعد هفت سال بعدی رو طبیعی آورد میگه طبیعی بهتره کمتر عوارض داشتم دیگه نمیدونم البته دکترش اجازه داده بود وی بک کنه باید دکتر اجازه بده 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر