2777
2789

من تو عمرم تو ارتباط عاطفی نبودم

گهگاهی که فکر و خیال میکنم دلم یه نفرو میخواد

و خب هر وقت کسی هم میاد ردش میکنم چون حوصلشو ندارم شاید بخاطر این هست که عادت کردم تنهایی تو فضای امن خودم باشم و اعتماد نکنم

حالا یکی‌اومده که واقعا ادم درستیه،یعنی کامل شبیهمه به لحاظ فکر و صحبت،حتی همونجوری صحبت میکنه که تو ذهنم فکر و خیال میکردم،با این تفاوت که ۲ سال ازم کوچیکتره و از طرفی حرفای جنسی هم نمیزنه و همین باعث شده من خوشم بیاد،حد و حدودشو حفظ میکنه

و من الان بازم نمیدونم ادامه دادن با این ادم کار درستیه یا نه؟🫥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینم درسته نمیشه اعتماد کرد امیدوارم واقعا همونی باشه که سری اولش هست

ایشالا آدمت باشه عزیزم❤

دیت برید خیلی باهم

کلی وقت بگذرونید و تو هر موقعیتی سعی کن ببینیش و بشناسیش

صبح میشه این شب :)

آره برو جلو ببین به کجا میرسه. نگران نباش فقط بهش دل نده تا رابطه رسمی نشده و اتفاق جدی نیفتاده. احس ...

منم دارم شناخت ادامه میدم

والا منو بزنن با پسر کوچکتر از خودم ارتباط نمیگیرم ولی این اصلا خلاف مردایی که دورم دیدم ادم خوبیه و فکر و ذکرشم بدن و چیزای زودگذر نیست🥸

ایشالا آدمت باشه عزیزم❤دیت برید خیلی باهمکلی وقت بگذرونید و تو هر موقعیتی سعی کن ببینیش و بشناسیش

هعی امیدوارم منم‌که ترسو از شانسم نمیدونم اعتماد کنم یا نه

و موافقم باید بیشتر شناخت مرسی از راهنماییت 

منم دارم شناخت ادامه میدموالا منو بزنن با پسر کوچکتر از خودم ارتباط نمیگیرم ولی این اصلا خلاف مردایی ...

خوبه. حالا زوده واسه اینکه قضاوت کنی چی تو فکر و ذهنشه. زمان بده بهش.

خوبه. حالا زوده واسه اینکه قضاوت کنی چی تو فکر و ذهنشه. زمان بده بهش.

ولی خدایی حس‌میکنم با بچه کوچیک وارد شدم من ۲۰ سالمه طرف ۱۸ 

تو تاپیکای این مدلی نظرات خوندم گفتن همچین پسرایی بزرگ شن ذهنیتشون عوض میشه و امکان خیانت هست