2777
2789

یه سری تاپیک قبلا زده بودم البته قدیما.

سوالات خیلی کلی نپرسید بهتره 

بلد باشم جواب میدم هر بار کلی درخواست دوستی سوال تو دایرکت میپرسین واقعا وقت نمیکنم تکی تکی.

بوس 💋 

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشد رفت

ولی خانواده رو چیکار کنم

بابامو ول کنم برم🥲

اگه روزی بریم همگی

بهترین کشور برا مهندسی کامپیوتر کدومه ؟

سوئد خوبه یا سوئیس

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اونجا میشه دستشویی هارو لوله کشی کرد که شلنگ داشته باشه ؟فعلا تنها سوالم همین بود

من ایتالیام که خودش بیده داره 

ولی آره فرانسه که دوستام هستن همه شلنگ نصب کردن 

رشته پرستاری برای مهاجرت به فنلاند چطوره ؟

رشته پرستاری کلا برای مهاجرت خیلی خوبه شنیدم برای آلمان رو خیلی شنیدم فنلاند هم همینطور

البته باید با شرایط آب و هواییش اوکی باشین

من ایتالیام که خودش بیده داره ولی آره فرانسه که دوستام هستن همه شلنگ نصب کردن

مرسی

با مردمش ارتباط گرفتی؟ وقتی میگفتی ایرانی هستی چه واکنشی داشتن؟ خوب یا بد

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

اونجا میشه دستشویی هارو لوله کشی کرد که شلنگ داشته باشه ؟فعلا تنها سوالم همین بود

لعنتی این سوال همیشگی منم بود..  ولی آره میشه چون به کلیپ دیدم دختره مسیحی بود شوهرش ایرانی توالتشون لوله کشی شده بود

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
کاش میشد رفتولی خانواده رو چیکار کنمبابامو ول کنم برم🥲اگه روزی بریم همگیبهترین کشور برا مهندسی کامپ ...

برای رشته های فنی معمولا اوضاع همه جا بهتر از رشته های دیگه ست خصوصا کامپیوتر. سوئیس اصلا مهاجر پذیر نیست به جاهای دیگه فکر کنی خیلی بهتر و زودتر نتیجه میگیری اگر خیلی علاقه و اصرار شخصی نداری

لعنتی این سوال همیشگی منم بود.. ولی آره میشه چون به کلیپ دیدم دختره مسیحی بود شوهرش ایرانی توالتشون ...

لامصب خیلی دغدغس 

مرسیبا مردمش ارتباط گرفتی؟ وقتی میگفتی ایرانی هستی چه واکنشی داشتن؟ خوب یا بد

آره من پیش از اینکه برم یکسال کامل زبان ایتالیایی رو یاد گرفتم این خیلی تاثیر داشت 

یه سریا که نمی‌شناختن هیچ یه سریا خب فقط از اخبار اسم ایران رو شنیده بودن که کنجکاو بودن هی سوال میپرسیدن درباره ایران و یه سری افراد مسن هم بودن که یا قبلا تو ایران کار میکردن یا سفر میومدن که اونا تجربه خوبی از ایران داشتن

به طور کلی ايتاليا ها به شدت خونگرم و مثبتن

آره من پیش از اینکه برم یکسال کامل زبان ایتالیایی رو یاد گرفتم این خیلی تاثیر داشت یه سریا که نمی‌شن ...

مگه پاریس نیستی؟

اره شنیده بودم خونگرمن