2777
2789
عنوان

مادرتون ازیه دختر دیگه تعریف کنه

90 بازدید | 19 پست

اگر مادر شما از یه دختر دیگه تعریف کنه که شما از اون خوشتون نیاد باهاش بحث میکنید؟

اصلا مقایسه نکنه فقط در کل جلوی بقیه اگر اسم طرف بیاد میگه اخلاقش خوبه رفتارش و اینا 

ولی من صد بار نکات اخلاقی بدش رو بهش گفتم میگه خودش و خدای خودش 

ولی من اصلا خوشم نمیاد حرفش بزنه و چند باربحثمون شده در این خاطر

به هیچ جام نمیگیرم

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن چون روش حساس میشه هر دفعه دختررو بهم یاد آوری میکنه اگنورش میکنم اونم یکبار میگه بیخیال میشه

اصلا بدون منظور تعریف میکنه ققط چون خیلی خوش اخلاقه به بقیه میگه

مامانم هیچ کم و کسری نداره فقط واقعا بدون منظور تعریف میده

عه خداروشکر. 

فک کردم از اون مادر بدجنس هاست که به دخترشون حس ناکافی بودن میدن .

اشکال نداره به دل نگیر خودتم میگی منظوری نداره

هر چی میگم که نباید باور کنی حاجی 

عه خداروشکر. فک کردم از اون مادر بدجنس هاست که به دخترشون حس ناکافی بودن میدن .اشکال نداره به دل نگی ...

نع بابا 

فقط چون خوش اخلاقه اسمش بیاد میگه خوش برخورده و اینا

ارع میدونم ولی اصلا خوشم نمیاد اسمشو بیاره

ای بابا مامان من که هنوزم همینه حتی یه وقتا میگفت فلانی رو که میبینن فک میکنن دختر منه 

اون به من بیشتر میاد تا تو 

اووووو انقد میگفت که من از همشون متنفر بودم