2777
2789
عنوان

جاری زیبا

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 46 پست
اولش این حسو داریکم کم هم برای اطرافیان هم برای خودت قیافه هاتون عادی میشه دیگه کسی بهش فک نمیکنهمن ...

چزا عزیزم زیبایی هیچوقتتت تکراری وخسته کننده نیست

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب تو هم میتونی با روش هایی که جدید اومده خودتو خوشگل کنی واقعا یه سری اوقات خداروشکر میکنم که علم ا ...

بدبختی اینه شوهرم هیچ جوره پشتم نیست هزینه نمیکنه خودمم شرایط پول در آوردن ندارم فعلا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدبختی اینه شوهرم هیچ جوره پشتم نیست هزینه نمیکنه خودمم شرایط پول در آوردن ندارم فعلا.

اعتماد به نفس خیلی مهمه 

به نظرم اولین چیزیه که میتونه زن رو زیبا جلوه بده 

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

عزیزم الکی خودت رو مقایسه نکن و ذهنت رو درگیر این موضوعات نکن...شما برای همسرت زیبا بودی و هستی ‌... ...

اینم رفتارش خیلی عجیبه .من خیلی به درد خانواده شوهرم خوردم ولی این فقط خودشو خانوادشو.

اینم رفتارش خیلی عجیبه .من خیلی به درد خانواده شوهرم خوردم ولی این فقط خودشو خانوادشو.

اصلا با مقایست اشتباهه....من خودمم جاری دارم بعضی وقتا شده ته دلم یه فکرابی بیاد و بخوام‌مقایسه کنم ولی سریع جلوش رو میگیرم و بهش بها نمیدم....تو زندگی خودتو داری اون برای خودش چه باشدش چه نباشه...ذهنت رو درگیرش نکن به خودت برس و خودت رو رشد بده