2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه اینجور مردا بعد به 💩 خوردن میفتن

اون موقع تو تو یه موقعیتی قرار گرفتی که بهش فکر نمیکنی حتی اگه بیاد منت کشی قبولش نمیکنی

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 چه دوره ای رو‌ گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

خونه ای که رو آب ساخته بشه میپوسه سریع

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خیالت راحت هیچ بدی تو این دنیا بی جواب نمیمونه،اونام زندگی نمیکنن،من ب عینه دیدم مرده خیانت کرد ب زنش بعد زنش رفت و اون مرد با دوست دخترش ازدواج کردن الانم زن دومشم ول کرده رفته

من همیشه میترسم ازاین موضوع منم شوهرم قبل من دخترخالشو عقد کرده بود بهم میخوره بعدچندسال میادمنو میگیره دخترخالش هنوزم دوسش داره معلومه میترسم یه روز آهش بگیره منو وزندگیمو 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)