تنبلی تخمدان دارم اقدام نصف و نیمه داشتم ده روز از موعدم میگذره هر از گاهی درد پریودی دارم ولی نمیاد. دو سه روزه تخمدان چپم یهو تیر میکشه یا درد میگیره تخمدان و زیرشکمم یهو ولی میکنه. هر از گاهی کمرم یا باسنم تیر میکشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرروز روزی نیم ساعت پیاده روی تند کن بعد چایی دارچین و چیزای گرم بخور
یکی دو روز درمیون میرم پیاده روی. از موعدم گذشته انفدر جواب منفی دیدم حوصله نمیکنم بازم جواب بیبی منفی ببینم🤦♂️از یه طرفیم کم پیش میومد انقدر تاخیر داشته باشه
ماه پیش بودم سونو دکتر گفت تخمدان چپت فولیکول بزرگتر داشت یعنی فعال تر از راست بود. اکثر اوقات هم درد چپ دارم. گفت pco تخمدانم یعنی نوع تخمدانم اینطوریه
دارو نداد بهت؟ من داشتم میمردم از درد بعد شد لکه بینی، سونو واژینال دادم مشخص شد کیست پنج سانتی تو ...
دردم شدید نیست یهو میگیره ولی میکنه. موقع تخمگذاری هم دردش رو داشتم. الان فقط پریودیم رد شده یه دردایی هم هست که میدونم برای پریودیه از یه طرفم دوست دارم باردار باشم اما از جواب بیبیبی چک میرسم🥺منتظر پریودیم