2777
2789

امروز ناهار خورشت کرفس داشتیم با مرغ لب نزاشت

دیروزم زرشک پلو با مرغ 

سر سفره قاشقو پرت کرد گفت نمیخورم 

یه مدته اصلا مرغ نمیخوره 

من میخواستم محل ندم به بد غذاییش و کار خودمو کردم ولی دیدم هر بار مرغ هست لب نمی آره

امشب که نخورد تا یک ساعت غر میزد منم بی محلی کردم ولی آخراش هی گریه کرد که گرسنمه گرسنمه منم نتونستم مقاومت کنم سیب زمینی سرخ کردم

نمی‌دونم چیکار کنم کار درست چیه یعنی نباید سیب زمینی سرخ میکردم میزاشتم گرسنه بمونه ؟ غیر ممکنه کار درستی نبود 

از طرفی نمی‌خواستم بهش رو بدم هر دفعه بدغذایی کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

بچه منم خیلی بدغذاس هرچیزی رو نمیپسنده پدرم دراومده ولی بعضی وقتا اهمیت نمیدم میگم بخور ک اگ نخوری فسقل میمونی مدرسه قبولت نمیکنن دکترم نمیشی یکم میخوره

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

اگه مامان من بود درست نمیکرد 

اما خودم نمیتونم برا بچه هام اینجور باشم

جوجه کبابم نمیخوره؟ 

اگه جوجه کباب هم نمیخوره یعنی واقعا از مرغ متنفره

اما اگه میخوره یعنی شما خوب درست نمیکنی غذا مرغی را

یه سر تشریف بیارید منزل ما تا با فاجعه واقعی رو به رو بشید

گوشت مرغ ماهی میوه آجیل تمام اینها از نظر پسر من رد شده است

فکر کن ما میشینیم کباب میخوریم اون سماق میپاشه روی برنج خالی میخوره😵‍💫