2777
2789
عنوان

توی یزد خیلی تنهام یه دوست پایه میخوام با هم وقت بگذرونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 82 پست
من سی و نه سالمه آره خب چرا نمیشه

آخی😂از ما بزرگترید که🤦🏻‍♀️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم ایرادی نداره کوچولویی دیگه هنوز 😂😂😂😂😂

بله🥹✨️😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

باشگاه دارم میرم ولی خیلی سخت میتونم با بقیه صحبت کنم یکم درونگرام

بنده یزدیم 

ولی بنده کوچیک تر از اونیم که اینکار کنم اما منم بشدت درونگرام و ارتباط گرفتن سخت بود برای اما اما انقدر خودم اذیت کردم که الان بهترین اجرا ها رو دارم و به راحتی ارتباط می گیرم بهت پیشنهاد می کنم خودتو بندازی وسط کار مثلاً  برای هر کاری پیش. قدم شو خودتو پرت کن وسطش شاید بدنت هنوز ارزش اینا داشته باشه ولی راحت ارتباط می گیری کمکم خواستی بیا خصوصی

1

من سی و نه سالمه آره خب چرا نمیشه

هورااا دهه شصتی😍😍😍عاشق دهه شصتی هام

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

نسبت به سن من بچه ای عزیزموگرنه خانومی

درسته😂😘🫂

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

گفتم که بابا کلا دوستای خیلی زیادی دارم ولی بازم دوست دارم با همه آشنا بشم این مدلی م

😂😂چه جالب

بنده یزدیم ولی بنده کوچیک تر از اونیم که اینکار کنم اما منم بشدت درونگرام و ارتباط گرفتن سخت بود برا ...

برادر شما آقا هستی🤦🏻‍♀️😂

تو تاپیک این همه با هم دوست شدن خودش بی کلاه موند😭😭😭😭😭😅😆😅😆😆

🤣🤣🤣🤣