2777
2789
عنوان

دلم میخواد از شوهرم جدا شم

257 بازدید | 23 پست

خیلی به این موضوع فکر میکنم دوسش دارم دوسم داره ولی عصبیه هر حرفی بزنیم تهش دعوا میشه عادی باهاش حرف میزنم اگه مخالف نظرش باشه سریع دعواش میکنه بعد میگه مقصر توئی.اینقد تو فامیلمون وجهه خوبی داره که مطمعنم همه میگن مقصر تویی ولی من واقعا خسته شدم از این جوش اوردناش..دیشب برگشته میگه اگه بخاطر بچم نبود یکساعت هم تحملت نمیکردم یه دلایل مضخرفی میاره هرچقدرم منطقی توجیهش کنی که نه منظور او این نبود یا اینجا خودت این حرفو زدی اصلا نمیخواد بفهمه.دیشب اینقدر دلمو شکست اینقدر وجودم با حرفاش سوخت که خاستم خود......کنم اونم با یه بچه ی یکو نیم ساله😔خاستم برم قهر ولی نتونستم برم نمیدونستم چی جواب بابا مامانمو بدم پای رفتن نداشتم انگار😔الانم پیام میده معذرت خواهی میکنه ولی جواب ندادم.همیشه همینه دلمو میشکونه بعدش میاد منت کشی.توروخدا بگین چیکار کنم آرزومه ازش جداشم پا بذارم رو دلم.ولی بچمو چیکار کنم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق آخر راهه خواهر

مشاوره و مشورت گرفتن ماله این موقع هاست

طلاق خیلی عواقب سنگینی برایه خود شخص و فرزند داره.

قدیمیا زندگیشون اکثرا دوام داشت چون گذشت داشتن ولی چون سواد رابطه نداشتن میسوختن میساختن اما الان کنار گذشت کردن،میتونی مشاوره بگیری مشورت کنی مشکلت رو بشناسی و تا جایی که میتونی کاش کنی

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
پس این چجور دوست داشتنیه

دوس داشتن من یا اون؟میدونی که هیچکس کامل نیست هرکس یه اخلاق بدی داره.شوهر من به شدت به منو بچمون اهمیت میده هرکاری میکنه ک هرچی بخوایمو فراهم کنه.مسافرت گردش خرید اصلا خسیس نیست.دست بزن نداره.خیلی چشم پاکه.شغل خوبی داره.(همین شغل بیشتر زود جوشش کرده)مشکل من باهاش تند بودنشه و اینکه اصلا قبول نداره این اونه ک زود جوش میاره میگه نه حرفای تو خیلی بدن.من نمیگم من بی تقصیرم ولی دیگه اینقدر زود عصبی شدن سر هرچیزی که ادم نمیتونه زندگی کنه.قبلا هرکاری میخواستیم بکنیم با مشورت هم بود جدیدا میگه دیگه باتو مشورت نمیکنم کاری ک میخوامو میدونم درسته انجام میدم تو به خونه داریت و بچت برس😐😐

چون زیاد کوتاه اومدی اینجوری میشن مردا .پرو میشن میگن ما چی هستیم مطیعمه هرچی میگم هیچی نمیگه .

من مطیع نیستم ولی اون خیلی زود جوش میاره هر حرفی میزنیم اخرش باید با دعوا جمع بشه خیلی دلم میشکنه با حرفاش ولی قبول نداره ک اونم مقصره

من مطیع نیستم ولی اون خیلی زود جوش میاره هر حرفی میزنیم اخرش باید با دعوا جمع بشه خیلی دلم میشکنه با ...

مردا هیچ موقع قبول نمیکنن کارشون اشتباهه میگن تو کارت اشتباهه گوش نمیدی .وقتی میبینی به دعوا ختم میشه حرفاتون صبر کن میدونم بعصی وقتا واقعا تحملش سخته بعد که اروم شد بش بگو 

مردا هیچ موقع قبول نمیکنن کارشون اشتباهه میگن تو کارت اشتباهه گوش نمیدی .وقتی میبینی به دعوا ختم میش ...

خب حرفی که میزنیم اصلا جای دعوا نداره یهو یه برداشت کلا چپکی میکنه داد میزنه من میخوام قانعش کنم که اشتباه برداشت کرد من اصلا اینو نگفتم بدترش میکنه.اکثرا هم سکوت میکنم من ولی خسته شدم

اصلا قبول نداره که مشکل از اونم هست میگه همه دعواها تقصیر توئه

شوهر همسایه ماهم عصبی بود زنش پنهانی بهش دارو میده خیلی آروم شده

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
خب حرفی که میزنیم اصلا جای دعوا نداره یهو یه برداشت کلا چپکی میکنه داد میزنه من میخوام قانعش کنم که ...

کاملا میفهمم چی میگی همشون همینن .حرفا رو وارونه میفهمن فکر میکنن تیکه میندازی .بعد گناها تقصییر زن بدبخت میفته .بزار حرف بزنه گوش بده بگو آها درست میگی بعد که قشنگ حرفشو زد توام حرفتو بزن قلقش همینه .