الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راجع به اینکارش نمیتونم نظر بدم چون کلا ماجرا رو نمیدونم
•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
شاید قبل اینکه متاهل بوده عاشقش بود چ ربطی داره ، من چندین سال ادبیات میخونم جز اشعار تو زندگی شخصیشون کنکاش نکردم و اولین بار همچین چیزی می شنوم ب چه چیزایی توجه میکنید مثل اینکه بگی یک درمان گر عاشق زنی متاهل پس یعنی درمان گر خوبی نیست 😂
بخاطر همینم هست که میگم نمیتونم نظر بدم.. چون مشخص نیست چیزی
•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
هرکسی جاش باشه همینو میگهبه مادرش خیانت شده ،بچگی شون تباه شده بخاطر این خیانت
ما توی زندگی جفتشون نبودیم ازچیزیم خبرنداریم صرفا. حرفای بچگی نمیشه استناد کرد من ماله روی کار فروغ نمیکشم ولی اینم میدونم ک اونطور ک ما فکرمیکنیم شاید نباشه
ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه