2777
2789

واقعا ؟

دنیای شاعران پر از حاشیه هست

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقش نبوده.. رابطه داشتن ...

من اشعارش رو دوست دارم..

راجع به اینکارش نمیتونم نظر بدم چون کلا ماجرا رو نمیدونم 

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

امروز کلیپ مصاحبه دختر ابراهیم گلستان تو گیز میز دیدم که در مورد خیانت پدرش با فروغ فرخزاد به مادرش ...

اشعار زیبایی داره ولی

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

شاید قبل اینکه متاهل بوده عاشقش بود چ ربطی داره ، من چندین سال ادبیات میخونم جز اشعار تو زندگی شخصیشون کنکاش نکردم و اولین بار همچین چیزی می شنوم ب چه چیزایی توجه میکنید مثل اینکه بگی یک درمان گر عاشق زنی متاهل پس یعنی درمان گر خوبی نیست 😂

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

شاید قبل اینکه متاهل بوده عاشقش بود چ ربطی داره ، من چندین سال ادبیات میخونم جز اشعار تو زندگی شخصیش ...

من شعر رو با حس می خونم یعنی میرم تو حال و هوای اینکه طرف این رو برای کسی گفته؟ چقدر دوسش داشته 🥲🥺

و خلاصه....

از این نظر که فکر می‌کنم مخاطبش یه مرد متاهل بوده حس خوبی بهم نمیده 

البته که فرقی به حال ما نمیکنه🥰🥰

https://uupload.ir/view/fereydoun_asraei_-_azize_jan_(320)_hcej.mp3/ 

خواهرش که میگه عاشق بودن

نامه هاشون رو من خوندم.. 

بخاطر همینم هست که میگم نمیتونم نظر بدم.. چون مشخص نیست چیزی

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

هرکسی جاش باشه همینو میگهبه مادرش خیانت شده ،بچگی شون تباه شده بخاطر این خیانت

ما توی زندگی جفتشون نبودیم ازچیزیم خبرنداریم صرفا. حرفای بچگی نمیشه استناد کرد من ماله روی کار فروغ نمیکشم ولی اینم میدونم ک اونطور ک ما فکرمیکنیم شاید نباشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه