مادرزمستان۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 5382 عنوان اگه عفونت وارد خون بشه چی میشه⁉️⁉️⁉️ 70 بازدید | 7 پست جای امپول داداشم ابسه کرده و خونش عفونی شدهحالا هم بستری شده😭 هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش 1404/05/21 | 23:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سووونی عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 7008 عزیزم خب بستری بشه ان شالله ک زود خوب میشه لطفا انرژی مثبت بفرس بفکر بعدش نباش ان شالله درمان میشه و زود خوب میشه و زود برمیگزده خونه عزیزدلم نگران نباش ❤️ خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
ماه66 عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 2547 نگران نباش عزیزم آنتی بیوتیک تزریقی میزنن خوب میشه براش صلوات فرستادم
رایحه_بهشت عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 4514 عزیزم بهش آنتی بیوتیک میدن خوب میشه نگران نباشبرای سلامتی داداش تون آیت الکرسی میخونم🌹 « اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)
مادرزمستان۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 5382 عزیزم بهش آنتی بیوتیک میدن خوب میشه نگران نباشبرای سلامتی داداش تون آیت الکرسی میخونم🌹 ممنون مهربون💐 هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش
مادرزمستان۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 5382 نگران نباش عزیزم آنتی بیوتیک تزریقی میزنن خوب میشه براش صلوات فرستادم ممنون عزیزم💐 هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش
مادرزمستان۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 5382 عزیزم خب بستری بشه ان شالله ک زود خوب میشه لطفا انرژی مثبت بفرس بفکر بعدش نباش ان شالله درمان میشه و ... ممنونم🌹مامان بابام هم مریض احوالن منم بچه کوچک دارم نمی تونم کمکشون کنم😭 هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش
سووونی عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 7008 ممنونم🌹مامان بابام هم مریض احوالن منم بچه کوچک دارم نمی تونم کمکشون کنم😭 توکلت بخدا باشه ولی فکر کنم بخش عفونی و ایزوله هستن همراه ندارن نگران نباش عزیزم خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺