2777
2789

حواسم نیست هعی میرم میکشنمون درد میگیرن ولی پاک نمیشن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یه پماد کلیندامایسین از داروخانه بگیر یه شب بزن صبح همه شون رفتن

قیمتش هم حدودا ۴۰ هزار تومان☺️

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

نوع جوشت چیه ؟!

زیرپوستی /سرسفید /قرمز و ملتهب / عصبی و سفت؟

فقط 44 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوع جوشت چیه ؟!زیرپوستی /سرسفید /قرمز و ملتهب / عصبی و سفت؟

فک کنم همون عصبی باشه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

فک کنم همون عصبی باشه

عصبح جوش سفتیه وقتی فشارش هم بدی در نمیاد و درد میگیره 

اگر عصبی است نمیشه کاریش کرد ولی مدلا دیگه فرق میکنه 

اگر مدل دیگه آیه بگو بگم چون هرکدام روش خودش رو داره خیلی طولانی میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عصبح جوش سفتیه وقتی فشارش هم بدی در نمیاد و درد میگیره اگر عصبی است نمیشه کاریش کرد ولی مدلا دیگه فر ...

من سرشونو با ناخن کندم قرمز شدن یه هفته ای میشه جوش زدم ولی خیلی مقاوم هستن نمیرن

من سرشونو با ناخن کندم قرمز شدن یه هفته ای میشه جوش زدم ولی خیلی مقاوم هستن نمیرن

ببین پیشونی احتمالا زیرپوستی عه ؛ یه سری زیرپوستی ها سفت هستن

جوش پیشانی بخاطر عرق/گرما/آلودگی پوست/چربی پوست است 

اگر آرایش میکنی یا ضدآفتاب سنگین میزنی احتمالا تو تابستان عرق میکنی بخاطر همونه 

روتین صحیح برای از بین بردنشون :

شوینده اسکراب دار (لافارر/پرایم مناسب پوست چرب)

اسپری ضدجوش (کلیندامایسین/ژنوبایوتیک)

استفاده از لیف گیاه لوفا برای لایه برداری در حمام 

روتین تغذیه :

حذف فست فود/چربی/قند و شکر مصنوعی/خوراکی های حاوی قند و شکر

مصرف زیاد آب

مصرف سبزیجات 

1
5
10
15
20
25
30
35
40