2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساده  وشیک هزینه  زیادی  هم  نداره 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
از ظروف خونه استفاده کن راحت من که یه مشت کاسه رنگ رنگی دارم تو اونا میزارم

اینم ایده خوبیه ولی چون فامیلامون هفت سینای آنچنانی درست میکنن منم دلم میخواد پیششون کم نیارم😓

اینم ایده خوبیه ولی چون فامیلامون هفت سینای آنچنانی درست میکنن منم دلم میخواد پیششون کم نیارم😓

بگو امسال مده سنتی بچینن هفت سینو کلی هم کلاس بذار تو ظرفات بگرد ببین کدومش حس و حال قدیمی تر و سنتی تر داره اگه ترمه اینام داری بذار رو ترمه بچین