2777
2789
عنوان

امروز چیشد مردم چقدر بیشعورند

| مشاهده متن کامل بحث + 3298 بازدید | 113 پست
وااا چه محرمی بعدم آدم میره خیاطی ن یه بار سایز میگیره یا سایز آدم رو میپرستد ن صدبار

همینو بگو.

منم اولا میرفتم پیش دندانپزشک مرد هی دستش میخورد به سینه و صورتم. بعد الان چند مدته میرم پیش دندانپزشک خانوم اصلا این اتفاق نمیفته . بعضیا هول هستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ممکنه پیش مادرتون اینجوری حرف بزنه ؟

اره مامانم گوشیش زنک خوره بود بعد من اینقدر شوک شده بودم حتی متوجه این نشدن مامانم داشته با گوشی صحبت میکرده

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
دارم مسخره میکنممعلوم نبود؟!

ن میدونم چی میگی کلا گفتم والا ادم میخواد بره دکتر زنان قبلش استرس داره و خجالت میکشه با اینکه طرفش هم زنه هم دکتره   ایم واقعا خیلی گوه بود

اره مامانم گوشیش زنک خوره بود بعد من اینقدر شوک شده بودم حتی متوجه این نشدن مامانم داشته با گوشی صحب ...

خوبه روغن خراطین نخواستی .

ببین دیگه چیا که نمیگفت😐😂

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

قربونت برم اولا جواب هرزه رو با هرزگی نمیدن و بعدش ادمای مریض با همین هم که میگی کلی حال میکنن و مدر ...

ن خب صبر میکنم یه مدت بعدم با شماره مجازی میرم بهش فحش میدم 

متاسفانه طرز حرف زدن خود اسی هم اصلا برازنده خانم نیست خیلی زشت حرف میزنه احتمالا جلو اون مرده هم ای ...

الان بهم بگو کجاش ید بود 

خواهره منم یبار رفته بود کفش بخره فروشندهه بدنساز هم از آب دراومده بود  هی بهش گفته بود عکس از دوره سینه و دوره رون و دوره کمر بفرس و بعدم گفته بود اگه موردی نداره و اینا با یه لباس نازک یا نیمتنه از بالاتنه ت عکس بفرست تا بگم چیکار کنی و چیکار نکنی

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏