6 هفته م، مدام گرسنمه،غذا میخورم یکم معده م پر میشه تهوع م کم میشه و سرحال میشم وقتی نمیخورم حالم بده اصلا جون ندارم از جام پاشم، مدام گرسنه م، کی تموم میشه این حالت،تو بارداری اولم هم دائم گرسنه بودم ولی یادم نیست تا چند هفته طول کشید
میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا سه ماهگی احتمالا برطرف شده برای من که اینطور بود البته من فقط ضعف و گرسنگی داشتم تهوع نداشتم
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
من از گرسنگی و تهوع بیدار میشم بعد خوابم میاد دلم میخواد بخوابم گرسنگی نمیذاره وقتیم چیزی بخورم دیگه ...
یکم دیگه هم تحمل کنی برطرف میشه
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍