2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشهمن راستش تو دوران راهنمایی زیاد دوست نداشتممی‌خوام تو دبیرستان دنبال دوست باشم چیکار کنم؟

منم مثل تو بودم 

تو دبیرستان دوست پیدا کردم بدترین ضربه رو بهم زد (البته خدا خیرش بده یه کار خوبی هم در حقم کرد هرچند خودش زیاد راضی نبود) 

دوستی برای من زیاد معنی نداره چون تهش که چی حس میکنم خیلی شانسیه پیدا کردن دوست خوب

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

امروزا دخترا و پسرا به اسم روشنفکری و مدرن بودن هر بی بندوباری انجام میدن و شما که تا الان دوست نداشتید در انتخاب دوست خیلی خیلی دقت کنید دوستی نباشه که شمارو به راه بد بکشونه باعث بشه دست به هرکاری بزنید و از آینده و درس و هدف هاتون دور بشید

تو دبیرستان هر نوع دختری بخاید هست مراقب انتخابتون باشید 

اول خودتون بشناسید بعد دوست انتخاب کنید  

چه کنم گر نکنم صبر و شکیبایی👩🏽‍🎓🌱