2777
2789
عنوان

خواهرم سی درصد ریه ش درگیر شده

374 بازدید | 26 پست

این ویروس جدیده رو گرفته

چکار کنیم خوب بشه زود؟ لازمه بستری بشه؟

وقتی دراز میکشه خوبه ولی بیدار میشه و راه میره نفس تنگی میگیره

اصلا خواب نداره از دیروز تا حالا نخوابیده

کسی تجربه داشته خدای نکرده؟😔

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید دگزا بزنه

منم چن سال پیش ریه ام درگیر شد دارو خوردم و دگزا زدم

البته دگزا زیادش باعث قارچ سیاه میشه

۲ تا کافیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

شوهر من اسم داشت مینشست رو مبل میخوابید .دراز نمیکشید .اگه دراز میکشه اذیت میشه .میتونه نشسته بخوابه

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

سلام.

ببریدشون پزشک. 

در کنارش، متخصص طب سنتی هم ببرید.

نخودآب هم بخورن برای ریه خوبه. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

باید دگزا بزنهمنم چن سال پیش ریه ام درگیر شد دارو خوردم و دگزا زدمالبته دگزا زیادش باعث قارچ سیاه می ...

من هرچند سال یدونه زدم اینم باعث قارچ سیاه میشه ؟ 

لایک نکنید .توروخدا 

ببرش پیش طبیب اسلامی شهرتون، ان شاءالله خوب میشه. دکتر طب اسلامی شهرتونو تو این تاپیک پیدا کن یا از استارترش بخواه برات بفرسته. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16013470/درمان-شدگان-طب-اسلامی?page=1

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

چه ویروسی ؟! زاتوالریه کرده خب برین دکتر فوق تخصوص ریه

شما دکتر فوق تخصص هستین که میگین ذات الریه؟

تشخیصشون کرونا گوارشی بود گفت با دارو خوب میشه ولی من نگرانم

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

متخصص ریه 

غذاهای ادویه دار و چرب نخوره

بوی سرخ کردنی ب مشامش نرسه 

یه مدت فقط سوپ و غذاهای مقوی بخوره 

من هرسال زمستون با آسم و تنگی نفس درگیرم فقط رعایت این سه مورد حالمو بهتر میکنه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀